zondag 18 december 2016

Abdij slangenburg open dag

Welkom op de website van de St. Willibrordsabdij te Doetinchem. Graag laten we je hier kennismaken met onze abdij en met het leven dat wij leiden.


Je vindt hier onder andere informatie . De kapel is de hele dag open. Al onze gebedsdiensten zijn voor iedereen toegankelijk.

Hieronder vindt U bijzondere diensten en feesten en . De minimum verblijfsduur is daarom dagen en nachten. Een fraaie natuurwandeling van minuten brengt je naar de abdij , waar . Christelijke Spiritualiteit is de grondslag van onze monnikengemeenschap. De Kapel is iedere dag geopend , en alle gebedsdiensten zijn vrij toegankelijk. We leven in een hectische tijd.


Af en toe een paar dagen rust is geen luxe meer. Er zijn diensten per dag , deze zijn ook toegankelijk voor bezoekers. De abdij waar twaalf monniken leven en werken, wil het.

Zes keer per dag komen de monniken samen om op gregoriaanse melodieën . You were redirected here from the unofficial St. Het landgoed is altijd open voor een wandeling. Slangenburg kosten totaal bij miljoen euro. De monniken brengen een groot deel van de dag in gebed door. Op zondag september houden zij gezamenlijk een open dag.


Het gouden jubileum van pater co jansen als monnik van de sint willibrordsabdij in de slangenburg. Met een open aandacht stil zitten met alles wat zich aandient. Na de meditatie is het mogelijk de dagsluiting in de abdij bij te wonen. Het klooster staat open voor iedereen. Donkere ogen, gemillimeterd haar, drie- dagen -baardje, voorkeur voor merkkleding.


In een beetje abdij begint de dag op die manier rond een uur of vier, vijf in de. Na de vaste opening - Go kom mij te hulp, Heer haast u mij te helpen - laat. Bekijk alle bedrijfshallen te koop en te huur in Buitengebied Nutselaer en Abdij , Doetinchem op funda in business.


De paters stellen hun vier gastenkamers open voor iedereen die de stilte zoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts