woensdag 28 december 2016

Dambord action

Aan de ene kant staat het officiƫle schaakbord en aan de andere kant het dambord. Het bord is aan beide zijden ingelegd en heeft een opstaande rand. Deze pagina toont dambord folder aanbiedingen per categorie , bij winkel Action.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, . Compleet damspel, inclusief damstenen.

Afmetingen van het bord: x cm. Diameter van de stenen: mm. Een enkel schaakvlak is 4xcm. Een mooie Damset voor club en huis dammers. Damborden en losse damstenen.


U kunt kiezen uit verschillende damborden. Ieder dambord bestaat standaard uit 1vakken die verdeeld zijn in rijen van.

Altijd al willen schaken of dammen? Voorbeelden van voorgestelde uitdagingen. UITEINDELIJK BEGEVEN DE DEELNEMERS. Het dambord is een van de oudste spelen binnen de bordspellen op de wereld.


Aan een zijde een damveld en aan de andere zijde een schaakveld met zwarte en naturel gekleurde vlakken. Teken met behulp van de lineaal met de zwarte stift een dambord op de. Als het maar op een dambord lijkt is het goed. Stevig opvouwbaar schaak- en dambord , afmeting 4x 4cm. Bovenzijde van de damstenen zijn verschillend . Kunststof oprolbaar schaak en dambord met bruin witte velden.


Houten speelbord wat zowel als dambord als als schaakbord gebruikt kan worden. Het speelbord heeft een veld van bij. Beschikbaarheid: Op voorraad. Ik moet eerlijk bekennen dat ik groot fan ben van de Action , leuke betaalbare producten en vaak nog erg. Schaakbord en dambord hout.


Action in Kaatsheuvel Hoofdstraat folder met winkel informatie en openingstijden.

Ontbrekend: dambord DISC Fender Sonoran SCE Electro Acoustic Guitar, Lake Placid Blue. The Gamekeeper is de spellen-specialist van Amsterdam. Op onze site kan je van alles vinden over ons assortiment en natuurlijk waar je ons kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts