donderdag 15 december 2016

Vanille plant

Vanille wordt gemaakt van de vruchten van de vanille -orchidee. Een tropische klimplant uit Mexico die gehouden kan worden in een verwarmde kas. Echte Vanille ist eine wahre Delikatesse. Bestellen Sie die Pflanze online, dann ernten Sie schon bald bei sich zu Hause echte Vanille -Schoten.


Zelfs binnen de zeer gevarieerde orchideeĆ«nfamilie is vanille een buitenbeentje. De vanille en de heerlijke geur ontstaan na het drogen en .

Het is namelijk een klimplant die tot m lang kan worden. Vanilla planifolia de vanilleplant of echte vanille is de oorsprong van een van de meest favoriete smaken in de wereld. Boeiend om te zien van welke plant er vanille wordt gemaakt! De witte bloemen moeten met de hand worden bestoven, vervolgens is er een kans.


Het is weer lente en tijd om je eens op een lekker vanille -ijsje te trakteren. Helaas zal in dit ijsje geen echte vanille zitten, want die is erg duur. Spring naar De orchidee planten - De bovenkant is de richting waarop de plant groeit. De bladeren zullen naar beneden gericht staan, richting de .

Echte vanille stokjes, ze zijn hartstikke duur in de supermarkt. Omdat ze schaars zijn, en alleen op. Tegenwoordig komt ongeveer procent van de vanille uit Madagascar, maar de plant wordt ook verbouwd in bijvoorbeeld IndonesiĆ«, Costa . Lange tijd groeide de plant alleen daar, op andere plaatsen kreeg deze orchidee geen vruchten.


Wie heeft er ervaring met het kweken van vanille op dit forum? Ik zou graag een vanille -orchidee aanschaffen. Maar de vraag is: kan deze plant overleven hier in de huiskamer?


De teelt van Vanille planifolia, de orchidee waaruit de geurrijke en kostbare. Zo bloeit vanille uit stek pas als tweejarige plant en vanille uit . De plant komt oorspronkelijk uit Mexico en groeit het best in een vochtig en warm klimaat. Vanille is een dure specerij en de vraag naar natuurlijke vanille groeit. Het is gelukt om bloemen en vanillepeulen aan de planten te krijgen.


Peulen van de plant worden vaak gestolen terwijl ze nog niet . Vervolgens kost het de nodige moeite de peulen aan de plant te . Want vanille is schaars en kan alleen op Madagaskar geteeld worden. Maar dat moet binnenkort veranderen, want in Dinteloord zit een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts