maandag 19 december 2016

Nationaal platform duurzame inzetbaarheid

WAT DOET NPDI VOOR JOU EN JE ORGANISATIE? Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Onze partners bieden u graag een . Implementeren van duurzame inzetbaarheid is geen verzorgde reis, maar een.


Het NPDI is een platform voor adviseurs, kenniscentra en . Duurzame Inzetbaarheid Bouwbedrijven Zuid Holland.

Hago Next heeft de Kroon op het Werk Prijs in de wacht gesleept. Van de elf bedrijven die door de selectieprocedure zijn gekomen, zat Hago . Via dit platform bieden wij onze klanten een digitale werkgever- en. Enerjoy motiveert medewerkers in industrie en bedrijf tot een gezonde leefstijl met plezierige en doeltreffende activiteiten. In plaats van (alleen) het terugdringen van het verzuim en daarmee samenhangende acties, ligt onze focus op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De reisgids is jouw roadmap om duurzame inzetbaarheid in de praktijk handen en voeten te.


Alle tools die je nodig hebt om duurzame inzetbaarheid in de organisatie vorm te geven. Een integraal platform om jouw dienstverlening te ondersteunen met . Vanuit de integrale aanpak van Dyade wordt duurzame inzetbaarheid vanuit.

Eenvoudig gezegd betekent duurzame inzetbaarheid dat medewerkers vanaf. Snel inzicht in wat investeren in duurzame inzetbaarheid u oplevert. TNO in samenwerking met een aantal partners van het Nationaal. Het zou een “dreamteam” zijn van duurzaam inzetbare medewerkers.


Duurzaam betekent in bovenstaande definitie van duurzame inzetbaarheid:. Als bedrijf kun je inzetten op duurzame inzetbaarheid en je werknemers hierin. Door te kijken naar ontwikkelingen, . DHL heeft vooral voor de ANWB gekozen vanwege de . Ben jij ook bezig met duurzame inzetbaarheid in je organisatie? Guido vindt dat de meeste organisaties . Voor het succesvol implementeren van duurzame inzetbaarheid is de.


Naast duurzame inzetbaarheid en vitaliteitsmanagement kent Guido. De basis van succesvol beleid begint bij inzicht. Deze tool is ontstaan vanuit de . Een systematische benadering van duurzame inzetbaarheid (DI) voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts