vrijdag 23 december 2016

Triumph tulpen

Bestel uw tulpen online bij Peter . Kleur, Kastanjebruin, Oranje, Wit. Bloeimaand(en), April (Eind). Planttij Herfst, Winter. Bijzonderheden, Geschikt als snijbloem.

Halfhoge tulpen (tot ca. cm.). In deze groep is de grootste variatie in kleur te vinden, bloeitijd april. Ze hebben bekervormige bloemen, stevige stengels en zijn goed bestand tegen weer en wind. Triumph tulpen behoren tot de middelvroege tulpen.


Er zijn heel veel cultivars verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Het zijn uitstekende snijbloemen met een lang vaasleven. Biologische triumph tulpen zijn een groep van sterk gesteelde tulpen voor het midden van het seizoen, vanaf 2e week april tot eind april.

Veelvuldig bloeien ze met een . Nu is de vraag of die er terug uit moeten na de bloei of mag ik die ook laten zitten. Sorteren op: Standaar Naam . Binnen deze groep zijn vele cultivars in alle mogelijke kleuren. Wir verraten Ihnen, wie Sie die Tulpen-Hybriden pflanzen und pflegen. Klik hier voor de tekst van de publicatie. Tulpen kunnen niet in een warm klimaat worden gekweekt, omdat ze een koude nacht en een.


Onder de Triumph-groep zijn het grootst aantal . Hortus Bulborum, historische bollentuin, historische bolgewassen. Klassieke tulpen met prachtige grote kelkvormige bloemen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Andere bollen voor meerjaren bloei zijn de gele . In april en mei bloeien ze in verschillende kleuren. Tijdens de bloei hebben de tulpen een . In dieser Tulpengruppe gibt es auch einige zweifarbige .

Deze tulpen hebben een lange bloeitijd en zijn ook zeer geschikt als snijbloemen. A mixture with or more varieties. Quantity, Price, You Save.


Tulipa triumph mix is een mooie mengeling van diverse triumphtulp soorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts