vrijdag 30 december 2016

De zandlopertjes centrumplein

Deze morgen hadden de leerlingen van het zesde leerjaar okidoo. Er werd ons uitgelegd hoe we een momentje voor onszelf kunnen nemen. BS De Zandlopertjes is… een dynamisch, bruisende school; een school waar uw kind VIP is; een school die vernieuwing opzoekt; een school met een hart voor . Secretariaat Centrumplein.


Schoollaan 84Bredene 059/(tel) 059/ (fax). Er is een facebookpagina aangemaakt door de ouderwerkgroep Centrumplein , met als bedoeling het bekendmaken van komende activiteiten, het publiceren . Het jaarlijks schoolfeest van GO basisschool De Zandlopertjes , met vestigingen aan het Centrumplein en in de Schoonheidsleerlaan in . De school organiseert immers op zaterdag . Vlaamse overhei databank Onderwijsinstellingen: adres en opleidingen in GO! Opvang: woensdag tot 12u30.


Buitenschoolse opvang: kinderopvang De Speelschuit van 6utot begin school en na school tot 19u . Phone, Suggest a phone number Address. Bedankt aan alle Quiz teams, de sponsors en allen die van deze uitverkochte Quiz van de Ouderwerkgroep Zandlopertjes Centrumplein een compleet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts