donderdag 8 december 2016

Anti muizen geur

Het potje ergens neer zetten waar je muizen hebt en de muizen blijven zeker tot mnd weg. Ze worden namelijk misselijk van de geur en blijven weg. De geur is gewoon te sterk voor muizen en ze zullen niet proberen om erbij in de buurt te komen.


Het helpt ook om de geur van lekkere etensresten te verhullen . Zelf muizen bestrijden of een ongediertebestrijder laten bestrijden.

Ook kunt u de muizen verjagen met een geur of met een geluid. En ruikt u weleens een vreemde geur in uw woning? Het zou in dit geval zo maar kunnen zijn dat u last heeft van muizen in huis.


Aangezien muizen in de vrije . Doe daarom een beetje geurende olie in een oliegeurhouder , zet er een waxinelichtje onder en . Deze geuren zullen muizen wel afschrikken, maar garanderen geen muisvrij huis of een muisvrij bedrijfspand. Leer hier signalen van muizen in huis herkennen.

Ontbloot enkele blokjes wc-eend of andere sterk riekende toiletgeurblokjes. Stank in huis is regelmatig toe te wijden aan muizen of ratten in huis. De stankoverlast kan omschreven worden als een penetrante geur die met name in. De geur van deze kruiden schrikken muizen af, maar ze sluiten in elk geval niet . Voorkom plaag met diervriendelijke.


Geuren kunnen muizen ontmoedigen om zich in je huis te vestigen. Zo kun je muntolie op strategische plaatsen sprenkelen en de geur of . Het is echt een doordringende geur die verre van lekker en fris is. So, weet iemand wat er mss te doen is aan deze muizenplaag ? Ik word echt helemaal niet goed van de muizen in mijn kast op stal. Sprenkel hiervoor een paar druppeltjes olie in een bakje water.


Het is tevens een mogelijkheid om de pindakaas uit te smeren op een . Het staat niet alleen leuk, maar muizen houden niet van de geur van munt, kamille, lavendel, chilipeper of kruidnagel. Muizen zijn verzot op pindakaas. Hangt er een vreemde geur in afgesloten kamers of ruimtes?


De geur van een kat is hierbij belangrijk.

Voordeelpakket met de volgende producten1x:. Een kat vangt gemakkelijk een muis en de muizen weten dan ook al snel dat er een kat in huis woont. De muis of rat droogt uit waardoor je geen geuroverlast krijgt. Verjaagt muizen op een natuurlijke manier. Een mix van pepermunt en andere kruiden overschrijdt de gevoelige reukgeur van de muis en zorgt dat ze de plek . Behalve dat het efficiente muizenjagers zijn hebben muizen ook schrik voor de geur van een kat.


Een paar simpele maatregelen zijn meestal voldoende om muizen in huis te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts