woensdag 28 december 2016

Overlast muizen huurwoning

Mijn vriendin en ik (twee studenten) wonen al een paar jaar in een (particuliere) huurwoning. Een klein appartement wat ontstaan is door het . Graag wil ik uw advies over het volgende:Ik huur mijn flat van een vastgoedbedrijf. Als u last heeft van muizen of ander ongedierte bent u in principe zelf aansprakelijk. Vanwege muizenoverlast die wij al aanzienlijke tijd hebben heeft mijn vrouw.


Nieuwe uitgave van boekje over onderhoud huurwoningen.

Wij wonen in een huurwoning en hebben overlast van muizen die holen. Volgens de verhuurder Portaal zijn de onkosten om de muizen te . Er zijn weinig dieren irritanter dan muizen wanneer ze zorgen voor overlast in de woning. Muizen kunnen op tal van manieren voor overlast. Een vraag over ongedierte overlast (vermoedelijk muizen ) in een huurwoning.


Heeft iemand enig idee wie daarvoor verantwoordelijk is? Ondanks het vinden van dode muizen. Hebben meerdere bewoners last van muizen , dan komt Woonstad Rotterdam wel in actie om de muizen te bestrijden.


Gebruik hiervoor het overlastformulier en.

Dan gebeurt het vaak dat het ongedierte zich verspreidt door het hele gebouw, denken we aan kakkerlakken of muizen. Ongediertebestrijding in uw huurwoning. Heeft u overlast door een hommel- of bijennest in uw omgeving?


De muizen overlast is begonnen met vuilnis dat werd gedumpt in de kelder. Een winkelier huurt een pand. In dit pand heerst, zo blijkt al snel, een muizenplaag.


Zelfs na inzet van een ongediertebestrijder is het zo erg . De verhuurder moet volgens de wet het gehuurde goe in alle opzichten, in goede staat van onderhoud aan de huurder leveren. Nachts verlaten muizen hun schuilplaats, op zoek naar voedsel. Muizen in huis vormen veel overlast in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag . Situatie 1) U heeft last van muizen en vraagt een ongediertespecialist langs te komen.


Hij stelt vast dat de muizen binnenkomen via de kapotte . Hiervoor onderneemt Wooncompagnie geen actie. Blijft de overlast aanhouden, schakel dan professionele hulp in. De muis houdt zich schuil onder vloeren, achter plinten, op zolder, boven (verlaagde) . Bij ongedierte gaat het bijvoorbeeld over wespen, muizen , kakkerlakken of faraomieren. Welke dieren mag je (wettelijk) bestrijden en wie is er verantwoordelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts