vrijdag 25 december 2015

Tt hall assen agenda

Vind de leukste evenementen voor Expo Assen (voormalige TT - Hall ) in assen. Waar kan ik tickets bestellen voor een beurs? Pal naast het circuit waar de motoren ronken staat Expo Assen , deze. Bekijk hier het volledige evenementenprogramma voor de TT - Hall in Assen. Evenementen agenda TT - hall.


Informatie over TT - hal Assen.

De Drentse Vlooienmarkt wordt gehouden in de beurshal pal naast het beroemde TT -circuit in Assen. Hier is negen keer per jaar een uitgebreide rommelmarkt. UITagenda Vlooienmarkt in TT - Hall Assen.


Bekijk de activiteiten van Vlooienmarkt in TT - Hall Assen. Dé Drentse Vlooienmarkt met braderie in Expo Assen (voorheen TT Hall ) uitgegroeid met een groots opgezette markt in één van de modernste beurscomplexen . TT - Hall ligt vlak naast het vermaarde TT-circuit in Assen en maakt deel uit van het grotere . Hieronder ziet u de evenementenkalender van Expo Management. Klik op de datum van het evenement om naar de desbetreffende website te gaan.

Zondag weer Drentse vlooienmarkt in TT - Hall Assen. Exploitant Gerard Stamsnijder geeft de strijd . Terwijl vlakbij de motoren over het TT-Circuit scheuren, vormt de TT Hall. Veel gamen, weinig slapen. Beginnen jouw handen ook al te jeuken bij het zien van zoveel creativiteit? Bezoek de Hand Hobby Creadagen van vrijdag februari tot en . HorecaEvenTT in TT - Hall Assen - Horecabeurzen en culinaire evenementen.


Zo luidde het vonnis van de rechter woensdagmiddag in een kort geding, dat de eigenaar . Assen - TT Vastgoed wil de TT Hall laten ontruimen vanwege een huurachterstand van miljoen euro. De eigenaar heeft daarom een kort . Tot en met zondag oktober . Het oppervlak van de hal heeft een totaal vloeroppervlak van ruim 17. Het is een multifunctionele hal waar door.


De TT Hall is een evenementenhal gelegen naast het TT-Circuit in Assen. PASAR FESTIVAL DJEMPOL IN TT - HALL , ASSEN ! De agenda van de TT Hall Assen wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe evenementen. Zo is het op en februari de beurt aan de .

Dé Noordelijke Motorbeurs, de 2e grote motorbeurs van Nederlan is verhuisd vanuit Martiniplaza in Groningen naar de TT - Hall in Assen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts