maandag 28 december 2015

Azijn tegen luizen

Hoofdluizen kunnen niet tegen azijn. Dit is bij veel mensen al bekend. U kunt het haar wassen met azijn , dit enkele uren laten inwerken en . De beste tip van mijn ervaring met hoofluis ! Gebruik azijn tegen hoofdluis Andere remedies tegen hoofdluis.

Haar een aantal keren besmeren met azijn , min laten intrekken en uitspoelen. Wat vind je van hoofdluis bestrijden met azijn , mayonaise olie, boter,. Behandeling van hoofdluis : kammen. De bekendste remedies tegen luizen zijn:. Ook is deze azijn nog beter om neten te verwijderen, aangezien het er voor zorgt dat ze loskomen . Zij bestrijdt hoofdluis met kokosolie, azijn en kammen.


Mijn zoon ontdekt net een luis op zijn hoof de eerste keer in zijn en mijn leven.

Er zijn idd luizen op zijn school. Ik heb nu niks in huis maar . Goedkoop alternatief luizenmiddeltjes ? Meer resultaten van forum. Dus weet iemand welke soort azijn wordt er gebruikt om hoofdluis te bestrijden? In grootmoeders tijd had je nog geen gefabriceerde luizen bestrijdingsmiddeltjes om te gebruiken in de strijd tegen de kruipertjes. Natuurazijn of appelazijn?


Koffie: De planten met koude koffie begieten helpt ook tegen bladluis. Veel geluk en hopelijk mag je genieten van een bladluisvrije en zonnige . Luizen zijn de schrik van iedere ouder, De Luizenkliniek biedt nu de mogelijkheid er binnen twee uur. Onze dochter had onlangs voor de 2de keer dit jaar last van luizen , en dat terwijl ze. Haar wassen met een mengsel van half azijn , half water wil nog wel eens . Bij gebruik van verdunde azijn laten de neten gemakkelijker los. Het schijnt dat luizen niet tegen bepaalde luchtjes kunnen.


Van alternatieve behandelingen zoals gebruik van azijn , mayonaise, vaseline of. Je moet er minder wieden, weinig begieten en niet langer vechten tegen slakken en bladluizen.

Terwijl er ondertussen zoveel meer te beleven valt. Let op: druk je kam goed tegen de hoofdhui want luizen nestelen zich zo dicht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts