maandag 21 december 2015

Shamo kip

Er wordt gezegd dat dit ras beter niet in gevangenschap kan worden . De Shamo is van oorsprong een ras uit Japan. Koop of Verkoop shamo op Marktplaats. Mooi toom ko shamo kippen hennen tarwe haan blauw tarwe hen zwart . Shamo haan: 80euro is ongeveer maanden Kippen : vanaf 30:euro.

Je zou zeggen de ene kip is de andere. Natuurlijk heeft ieder ras zijn karakter en zijn manier. Bij de o- shamo is dit niet anders.


Het vechten zit in het bloed bij dit . Dus het leek ons een goed idee om op zoek te gaan naar stoere kippen. Ko shamo legt véél eieren feb. Ze vragen weinig ruimte houden van . Mijn eerste kippen waren Wyandotte krielen, vervolgens had ik.

De Ko- shamo heeft een walnotenkam en weinig bevedering, wat ze gevoelig maakt voor koude weersomstandigheden. De kippen hebben over het algemeen. Ko Shamo zelfs goed op weg is om het. Terracotta kip Geschikt voor Tuindecoratie z. Jim Dundas in Sas van Gent fokt en verkoopt Ko- Shamo kippen , een oosterse hoendersoort. Zij zijn niet vergelijkbaar met de grote shamo , zij hebben een specifiek aanhankelijk karakter.


Online eten bestellen bij Shamo via Thuisbezorgd. Keuze uit: Kip , Tonijn, Spek, Groenten of Extra kaas. Van wie de shamo is, is niet duidelijk geworden. Waarschijnlijk is het dier gedumpt.


Een shamo is een vechtkip uit Japan, zegt Bea Keijzer . Het ras komt uit Japan en is ontzettend actief en strijdlustig. Met haar statige, rechtopstaande houding straalt de kip uit dat zij de . Geplaatst maanden geleden door marleen (9x bekeken). Ik heb een mooie hen van de Shamo ras, gekocht op kapaza.


Ik heb te laat ontdekte dat ik eigenlijk een Shamo -ko hen wilde. Deze hen is bijna twee keer zo.

Japan geïmporteerde Onagadori met onder andere Ramelsloher, Shamo , Brugse Vechter en nog een aantal andere lokale rassen. Grote verzameling van interessante website links met informatie over kippen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts