vrijdag 25 december 2015

Elfenland jubileumeditie

Deze speciale editie bevat het . Jubileumeditie ziet er wel heel mooi uit en heb je voor een tientje meer. Koop het spel hier voordelig online! Elfenland jubileumeditie - ontbrekende spelregels posts nov.


Voor alle mensen die wel eens een bordspelletje spelen: Elfenland! Elke speler gaat op reis in Elfenland.

Om van de ene plaats naar de andere te kunnen reizen is een geschikte combinatie van kaarten en fiches nodig. Op werkdagen besteld voor 21:uur volgende dag in huis. Extra grote uitgave met o. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Verschillende types van transport moeten in verschillende gebieden aangewend worden.


ELFENLAND JUBILEUM EDITIE MET TWEE UITBREIDINGEN. Met het basisspel “Elfenland”, de variant. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met. Uitgever: 9GamesAuteur: Alan R.

Levering gemiddeld binnen dagen. Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat. Laat me gerust iets weten! Bekijk alles uit de categorie Bordspellen. Welke lengte heeft u nodig?


We raden nieuwe spelers aan om eerst de spelregels van Elfenland te. Geen Widgets gevonden in de alternatieve zijbalk! Bestel simpel online bij de webshop van Merkenspeelgoed: Nummer èèn in . Vandaag bestel vandaag verstuurd!


Ze kunnen gebruik maken van draken, trollenkarren, toverwolken en eenhoorns om. Zes elfen reizen door een fantasieland vol woestijnen, bossen en bergen. Een magisch elfenspel voor het hele gezin. Zorg jij dat jij aan het einde van het spel de meeste . Verder zit de variant “Elfensea” er in, die zich op de achterkant van het . Dit product komt uit de winkel.


Helaas is het niet zeker of het product nog op voorraad is op moment van bestellen. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij . Uiteraard kan deze speelgoedwinkel de prijzen en de beschikbaarheid van dit .

Klik en zie welke winkel de beste prijs voor bordspelen aanbied. Size: Tbd ⭐ Materiaal: Karton ⭐ Taal: Nederlands. Met uitbreiding Elfengold: Elfenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts