donderdag 31 december 2015

Soorten hommels in nederland

Uit Nederland zijn soorten hommels bekend. Herkenning van de soorten lijkt op het eerste gezicht makkelijk, omdat ze van die mooie kleurpatronen hebben. Hier worden de in Nederland minder voorkomende hommelsoorten beschreven. De algemeen voorkomende hommelsoorten worden samen met een algemene . Heidehommel ‎ Grote aardhommel ‎ Grashommel ‎ Late hommel grote aardhommel grashommel steenhommel waddenhommel zandhommel weidehommel nest Mensen zochten ook naar basisgids hommels - EIS Kenniscentrum Insecten https://www. In cache soorten hommels van Nederland.


De Wilde Bijengids: overzicht van de in Nederland voorkomende hommels. Soorten species, Nederlandse naam, Wetenschappelijke naam, Zeldzaamheid . Soorten hommels De meest bekende en meest voorkomende soorten zijn de. De weidehommel is een kleine hommel en komt algemeen voor in Nederland. Veel soorten zoeken muizennesten in de grond als huisvesting. In Nederland zijn de aardhommel , steenhommel , weidehommel , boomhommel en akkerhommel.


Er soorten hommels in Nederland. Er zijn soorten hommels in Nederland. Misschien heeft U haar al gezien, die grote dikke hommel. De hommels zijn de grotere soorten van de vliesvleugeligen (zoals wespen en bijen) en ook van de tweevleugeligen (zoals de zweefvliegen). De meeste hommelnesten worden vanaf eind maart gebouwd.


Een gemiddeld hommelvolk heeft een levensduur van weken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts