woensdag 23 december 2015

Flespompoen voedingswaarde

Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van pompoen, vers. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines . Ook bekend onder de naam flespompoen. Pompoen (butternut squash), vers.


Of meer specifiek hoeveel vet, suikers en koolhydraten er in flespompoen zitten? De pompoen is een vrucht die je vooral in de herfst en winter tegenkomt.

Afvallen met pompoen is zeker mogelijk en mag eigenlijk niet in een . Hij is makkelijk te kweken en zit boordevol belangrijke . Wil je meer weten over de flespompoen ? Zoete pompoen uit de oven. Energie, kcal, kcal. Flespompoen geroosterd in de oven met komijn en zeezout.


Van oorsprong komt de flespompoen uit Mexico en Guatemala. Uiteraard ontbreekt een tabel met de voedingswaarde niet. Maar omdat producten regelmatig worden verbeterd of aangepast, kan productinformatie over ingrediënten, voedingswaarden , .

Ze zijn caloriearm en hebben een hoge voedingswaarde. Ik schil een flespompoen wel, ik vind de schil te hard. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De flespompoen is crèmekleurig met een gladde, harde schil en heeft oranje . De oranje kleur van de flespompoen ontstaat door het stofje betacaroteen, dat ook in wortels aanwezig is. Stevige soep met flespompoen , broccoli en aardappel.


Boen de schil van de flespompoen en halveer de. Voedingswaarde (excl. garnering):. Nevo voedingswaardelijst Met trots presenteren wij de voedingswaardelijst die we hebben samengesteld met de voedingswaarde die Nevo . Vet g waarvan verzadigd g. Het vruchtvlees is oranje en heeft . De bolletjes hebben een zeer hoge voedingswaarde. Gelukkig is het een product dat niet langer enkel in de alternatieve keuken wordt geserveerd.


Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aardappelen, groente en fruit. Iedere dag kopen wij via verschillende kanalen de beste seizoensproducten die. Wat betreft de voedingswaarde : pompoen bevat veel vezels en weinig calorieën.


Het is echt weer pompoenentijd. Het leuke is dat pompoenen gewoon op Nederlandse grond groeien en dus niet van . Zwarte rijst pilaf met flespompoen.

Vorige week vroeg ik aan jullie wat voor recepten jullie graag de komende maand terug zien, een recept van flespompoen soep met Indische twist mag dan ook . De voedingswaarde van pompoen zijn wat vriendelijker voor ons, dan. Door de aanwezigheid van bètacaroteen zijn pompoenen goed voor de ogen en de huid én kunnen ze preventief optreden tegen kanker en cardiovasculaire . Er zijn echt heel veel soorten pompoenen, de meest bekende zijn de oranje pompen, de flespompoen en de reuzepompoen. Welke soorten worden in Nederland naast de flespompoen en de Hokkaido ( oranje) nog meer. Je behoudt de meeste voedingswaarden.


En in dit artikel vind je meer over de voedingswaarde van pompoenpit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts