maandag 14 december 2015

Houtworm foto

Bent u bang dat u last hebt van houtwormen ? Met de informatie op deze pagina leert u snel de houtworm herkennen. Houtworm herkennen: heb ik te maken met houtworm ? Controleer hout op kleine ronde gaatjes. Foto : Gilles San Martin.

Daar gaan we in dit artikel verder op in. Het diertje wordt daarom ook. Ontbrekend: foto Is het houtworm? Maak eens een duidelijke foto (van heel dichtbij) van een plank of balk waarvan u het vermoeden heeft dat deze actieve houtworm bevat.


Ik lees dat houtwormen kleine gaatjes maken, boktorren grotere gaten. De gaatjes van de eerste aantasting zijn vrij klein (2mm), zeker geen 4 . Onder de houtaantastende insecten .

Als je houtworm in huis hebt dan wil je daar snel vanaf. De houtworm of andere aantastende insecten zijn te constateren met het blote oog maar het is lastiger . Alle informatie over houtwormkevers ▻ Ontwikkeling ▻ Herkenning ▻ Schade van de houtworm. Blijkbaar zaten er dus reeds larven in de kast voor behandeling, die nu hun weg naar buiten aan het . Klik dan op onderstaande foto. OBDN adviseert en is gespecialiseerd in houtworm bestrijding! Dan is de kans groot dat u overlast heeft van de houtworm.


B-Team is gespecialiseerd in het professioneel houtworm bestrijden op locatie. Duidelijke informatie voor uw specifieke situatie? Soorten houtaantasters houtworm of boktor.


Van deze insecten, vaak ook houtwormen genoem. Een van de minder vaak voorkomende schaden, die van de huisboktor ( foto Sigfried Cymorek). Laat uw pand inspecteren door Bescon om houtworm te bestrijden.


Maak een foto van de aangetaste delen en stuur deze op naar Bescon zodat wij deze . Voor een begassing wordt de woning volledig ingepakt. APELDOORN - Voor het eerst sinds .

Type montage, Tot formaat 28xophangen of neerzetten, overige maten alleen hangen. Qua bestrijding vind ik enkel wat te doen bij houtworm in meubels. De larve van de dennenscheerder vind ik niet direct op foto maar de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts