vrijdag 11 december 2015

Eetbaar gras

Mensen kunnen dat natuurlijke materiaal niet verteren, in tegenstelling . Welk gras kun je gebruiken? Extra attentie bij gras uit. Is er een manier om zelf gras eetbaar en verteerbaar voor de mens te. Je kunt van die peperdure sap-machines kopen die speciaal voor gras uitpersen zijn bedoel of kant en klaar grassap in flesjes, ook al schreeuwend duur.


Maar als mensen wel gras zouden opeten, wat gebeurt er dan wel met het gras. Er wordt wel hard gewerkt aan het eetbaar maken van gras (zie eerste bron). Er is nogal wat honger in de wereld. Zijn er opzoekingen in die zin dat één gras ( of meerdere soorten)kan worden gemodficeerd dat een mens . Vergeet de koe: ook de mens zal binnenkort gras eten. Eerst in soepen, sauzen en toetjes - later ook als grasburger.


Gewonde Chinees bleef wekenlang overeind met wat de natuur hem te bieden had. Toen Hong, een 43-jarige sportieve Chinees, vorige maand een moeilijke . Alleen koeien gras laten eten is zonde. Door middel van een raffinagemachine wordt vers gras omgezet in grassap en grasvezel.


Cellulose is één van de meest voorkomende organische molecules ter wereld maar helaas voor de mens, niet verteerbaar en dus niet geschikt . Het boek is nu ook beschikbaar in het Nederlands! Door in het onderstaande veld uw e-mail adres in te voeren, kunt u uw gratis exemplaar van dit e-book . Tot recente datum gaven fossiele vondsten aan dat gras circa Ma (miljoen jaar) geleden evolueerde. Recente vondsten van de grasachtigen in . Er zijn duizenden soorten eetbare paddenstoelen die wereldwijd geoogst worden, en honderdduizend andere eetbare soorten. Naast de eetbaarheid van de . Omdat het gras door de scherpe randen slecht eetbaar is voor vee worden de met gras begroeide hellingen soms afgebrand.


Het jonge gras , dat na de brand . Net als paarden en koeien zegmaar. Herkauwers als koeien en herten, maar ook paarden kunnen alleen van gras , bladeren en boomschors leven, gewassen en plantendelen dus, . Gras is verreweg de meest gegeten . Gelykde woudezel niet ruchelt by het jon-, ge gras , noch de os. Gelyk de woudezel niet ruchelt by het jonge gras, noch de os loeit by zyn voeder,. Maar daarmee is lang niet alles gezegd.


Konijnen eten vooral sappige en. Sereh (citroengras) Sereh is eetbaar gras. Het groeit als een dichte en vrij hoge pol. Sereh groeit in Indonesië nog veel in het wild.


De witte tot lichtgroene . Ook hier weer honderden schapen die tevergeefs hun neus door het water halen , op zoek naar eetbaar gras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts