donderdag 31 december 2015

Lijmpistool hobby

Lijmpistool voor hobby - en decoratieve doeleinden. Geschikt voor vele soorten materialen. Koop of Verkoop lijmpistool op Marktplaats. Deze lijmpatroon is bestemd voor lijmpistool pattex hobby.


Een lijmpistool maakt gebruikt van lijmpatronen (lijmsticks) die los verkrijgbaar zijn.

Rapid hobby lijmpistool mm inclusief lijm. Dit lijmpistool is een van onze favorieten! Bloemstukjes maken, dingen aan. Het lijmpistool lijmt razendsnel vele poreuze en niet poreuze materialen. Laat het altijd op natuurlijke wijze afkoelen.


Controleer het snoer regelmatig op schade of breuken. Om veiligheidsredenen het lijmpistool niet gebruiken indien . Dit apparaatje is super handig voor kleine klussen in huis, maar ook uitermate geschikt voor hobbymatig .

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. LIJMPISTOOL VOOR HOBBY - EN DECORATIEVE DOELEINDEN. Werkt met Ø12mm lijmpatronen waarvan er alvast zijn. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Vergelijk winkelprijzen.


OMSCHRIJVING: Het Einhell lijmpistool TC-GG is ideaal voor allerlei. Alles voor handwerk en vrije tijd. Leef je creatief uit voor een . Voor hobby en decoratieve doeleinden. Transparante lijmpatronen, geschikt voor een lijmpistool.


Hobby winkel met een groot assortiment! Bijzondere kenmerken: De kit is ideaal voor alle ambacht, hobby en doe-projecten rond het . Lijm is belangrijk bij een hobby en met een lijmpistool gaat verlijmen nog beter. V smeltlijm lijmpistool met soepele trekker schakelaar.


Voorzien van lijmpatronen. Binnen dagen af te halen in de winkel na e-mailbevestiging. Gratis af te halen in jouw The Read Shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts