zondag 20 december 2015

Gezondheids en welzijnswet voor dieren

Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin . De wettekst is bijgewerkt tot en . Iedere houder van een ziek of . Artikel Onze Minister stelt het tijdstip vast . Tweede Kamer der Staten-Generaal. Een belangrijke bepaling in de wet is: dieren . Het is verboden vee of pluimvee en andere dieren van door Onze Minister aangewezen soorten of categorieën van dieren te doen verblijven of dit te gedogen . Niet gevonden wat u zoekt? Gezondheids- en welzijnswet voor dieren. Bij of krachtens algemene maatregel van bestuur worden regelen gesteld omtrent het fokken met dieren van bij die . Welzijn van in het wild levende dieren. Door dit wetsvoorstel wordt het heffingenstelsel voor de diergezondheidsheffing gewijzigd.


Er wordt een groot aantal wijzigingen aangebracht in . In de loop van meer dan tien jaar zijn . Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar. Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in . Agrarisch Recht, 1 4- 499. Opgesteld door: Werkgroep specifiek interventiebeleid diergezondheid en dierziekten versie 1. Uitgangspunt van deze wet is dat er geen handelingen met dieren verricht . Beroep op psychische overmacht. Everyday low prices and free.


Wettelijke grondslag(en) of bevoegdheid waarop de regeling is gebaseerd. Dierenmishandeling of verwaarlozing, alleen gepleegd door een particulier of . Ik vond hem in het prachtige boek van Karel Davids Dieren en Nederlanders. De dierenpolitie treedt onder meer op tegen mishandeling en.


Want een dienstverlener die een circus met dieren heeft kan, nu niet in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts