dinsdag 29 december 2015

Bestrijding bruine rat

Bleekwater hulpmiddel bij bestrijding van bruine ratten. Het gebruik van chloorbleekloog in de huishouding wordt vanwege de schadelijke invloed op ons. Heb je een bruine rat in de tuin dan is het belangrijk om te onderzoeken waarom dat.


Zelf een bruine rat vangen of professionele rattenbestrijding inschakelen. De bruine rat bestrijden is geen gemakkelijke .

Heeft u ratten in uw tuin of omgeving? Het zou de bruine rat kunnen zijn. De knaagdieren die een gemiddelde lichaamslengte hebben tussen de . Om efficiĆ«nt te kunnen bestrijden is het van belang te achterhalen welke rat je hebt gezien. ZO KUN JE DE BRUINE RAT VERMIJDEN EN BESTRIJDEN.


Ongedierte - Rattenbestrijding. Lees hier hoe u een rattenplaag kunt herkennen en de bruine rat kunt bestrijden.

Bruine rat of ook Rioolrat genoemd. Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen. Dat moet de bruine rat zijn. Want bruine ratten knagen om hun tanden scherp en kort te houden en laten een spoor van knaagschade achter.


Ratten vormen een risico voor de volksgezondheid en kunnen schade veroorzaken aan huizen en gebouwen. Rentokil verzorgt zowel rattenbestrijding voor bedrijven als rattenbestrijding in huis. De keutels van een bruine rat zijn pindavormig. De uitwerpselen van een zwarte rat zijn banaanvormig.


Voor beide rattensoorten zijn de keutels donkerbruin en . Eindelijk is de winter om en kan ik stoppen met vogels voederen. Neem vandaag nog contact op met Rentokil voor een effectieve bestrijding van ratten. De reuk is hun voornaamste zintuig en de snorharen zijn een gevoelig tastorgaan.


Uw specialist voor het bestrijden en weren van bruine ratten en zwarte ratten. Bestrijding van de bruine rat. Voor adviezen, nuttige tips en huismiddeltjes uit grootmoeders tijd tegen ratten moet je hier zijn.


Wil je eerst proberen zelf ratten te bestrijden met huismiddeltjes,.

Een deel van onze onderzoeksopdracht i. De belangrijkste manier om de bruine rat te bestrijden is door het voedsel aanbod weg te nemen. Het meest effectief is om voedsel in . Hoe ziet de bruine rat eruit? De staart is stomp en is korter dan het lichaam en de kop samen.


De muskusrat, ook gekend als de bisamrat. De beverrat, ook wel bever van Chili, moerasbever of rattenbever genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts