maandag 25 mei 2015

Milieukeur

De eisen van het keurmerk worden vastgesteld bij SMK . Het staat voor productie waarbij weinig bestrijdingsmiddelen en kunstmest worden gebruikt. Het is ook op groente en fruit te vinden. As part of this approach, . De organisatie moet het met minder overheidssteun doen. Voor was- en schoonmaakmiddelen kunnen .

BK kan u ondersteunen bij het implementeren van de voor u van toepassing zijnde normelementen. Dragers van het keurmerk zetten zich. Milieukeur of PlanetProof implementeren? Normen en criteria van het EU- milieukeur voor groene producten – voordelen van de EU- milieukeur en aanvraagprocedure. Naast bekende certificaten GlobalGAP en VoedselVeiligheid Akkerbouw maakt in de akkerbouw en groenteteelt . DUURZAMER GETEELD Onze bomen en planten zijn niet alleen . Many translated example sentences containing milieukeur – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.


Vorig jaar kondigde Jumbo Supermarkten aan dat het voortaan uitsluitend duurzaam geproduceerde . Dit jaar is de herziening ingrijpend geweest.

Diverse supermarkten of inkoopcombinaties van . Traductions en contexte de milieukeur en néerlandais-français avec Reverso Context : eu- milieukeur , de eu- milieukeur , de communautaire milieukeur. Lijnolie van speciaal gekweekt vlas uit Canada. Houtmeel van Europese bomen. Hars getapt van Portugese pijnbomen. Jute uit India en Bangladesh.


Supermarkten zetten telers onder druk met nieuw milieukeurmerk , kopte dagblad Trouw pas. Kamerlid Helma Lodders stelde er verontruste . Nederlands keurmerk voor producten en diensten die het milieu minder zouden belasten Woordherkomst. De criteria hebben betrekking op de hele levenscyclus . Online woordenboek Nederlands.


Ze zijn composteerbaar en daardoor milieuvriendelijk. ISIC (WORLD) : Activities of other . Deze brochure vertelt u meer over de Europese milieukeur : hoe u te weten komt welke producten de milieukeur dragen, wat de criteria zijn, waar u een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts