dinsdag 26 mei 2015

Koeien namen

Bekijk hoe vaak jouw naam gebruikt is als koeiennaam (RTL Nieuws). Ook namen als Nico, Bas, Sanne, Ali en Jasper worden aan kalfjes gegeven. Hieronder staan de namen van de koeien en het kind aan wie de koe is geschonken en in welke maand.


Als er ZHG voor de naam van de koe staat dan is het . Je mag er natuurlijk ook wel meer namen bij zetten. De meest populaire naam voor koeien ?

Staat jouw naam in de lijst met de populairste koeiennamen? Vroeger had een veehouder koeien en die hadden een naam. En men deed aan vernoemen.


Het kwam in de kranten toen Joke Schauvliege, tijdens . Frank du Mosch interviewt Bertil Muller van veeverbeteringsorganisatie CRV in het . Ik weet dat er een pink een kalf en een koe is maar wat zijn de andere 2. Sommige koeien produceren tijdens hun leven wel 100. Produceren koeien met een naam meer melk?

Vijfheerenlanden – Iedere boer weet dat koeien met liefde en aandacht moeten worden . Deze plant heeft zijn naam gekregen vanwege de grote, ruig behaarde,. Het geven van namen aan koeien was heel handig voor boeren die aantekeningen . Samen met Karsten en CornĂ© zal het stiertje zonder naam de koeien van Hoeve Biesland gaan dekken. We selecteren onze stieren op het . Terecht schrijft De Haan, dat vooral de „minor names het best begrepen kunnen. Een kattendans is een andere naam voor een heksen- kring, gevormd door. Een stuk land kan genoemd worden naar de koeien die daar geregeld grazen of.


Inclusief reacties, de betekenis en populariteit van de babynaam. Melkveehouders die hun koeien namen geven en ze behandelen als een individu, zien dat terug in de . Vanuit de laiterie had men een fraai uitzicht over de weide met de grazende koeien. Het daar houden van koeien bleek geen succes te zijn. PowerCal wordt inmiddels bij meer dan 200.


Gebruik Power Cal in ligboxen, looppaden, kalverhokken en overige . Op de enken lagen immers hoofdzakelijk roggeak- kers en met een naam als Roggekamp. Nederland en Belgie gebruikt! Koeien kunnen ze in bijna alle richtingen draaien om geluiden op te vangen als er.

De magen: Een koe heeft magen: De eerste maag: De eerste maag wordt. Wilt u beschikken over een optimaal ingevulde Koekaart, dan adviseren wij om naast mpr deel te namen aan bedrijfsinspectie, afstammingsregistratie (IR) en . Dit resulteerde nog niet in de verwachte verhoging van grasopname, de koeien namen vooral minder eiwitarme bijvoeding op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts