donderdag 21 mei 2015

Schapen houden

Op deze website vindt u veel tips, wetenswaardigheden en links die allemaal te maken hebben met het houden en verzorgen van schapen. Vrienden van mij hebben een grote tuin,daar willen ze een gedeelte van afscheiden om daar een paar schapen te houden. Wij helpen je alvast op weg met deze tips, het nodige materiaal en de juiste voeding. Aan het houden van schapen kan veel plezier beleefd worden.


Schapen zijn sociale dieren. Daarnaast kan door schapen te houden worden .

Buiten lopen ze rustig te grazen of liggen ze te herkauwen. Ze bijten het gras af door de sprieten met de tanden uit de . Je moet er ook echt verstand van hebben en weten waar je op moet letten. Skuddeschaap: een leuk en klein ras. Het skuddeschaap is niet bij iedereen bekend.


Hallo, Ik weet het: dit is een tuinforum maar toch probeer ik even langs deze weg: wij zouden heel graag twee schapen houden , maar willen . Waarom is ruimte belangrijk voor je schapen ? Schaf minstens twee schapen aan. Denk jij erover om een paar schapen te houden ?

Zorg altijd voor minimaal twee dieren want ze hebben een soortgenoot nodig. Het is niet de meest voor de hand liggende plek om een schaapskudde te laten grazen: een. Zorg daarom tijdens vakanties voor een goede oppas. Kippen, ganzen, schapen , geiten.


Geiten of schapen houden brengt . Maar mag je overal dieren houden of zijn daar regels voor? We hebben een stuk weide achter ons huis en zouden daar graag enkele dieren op zetten. We twijfelen echter tussen dwerggeiten en - schapen. Hampshire Down schapen houden. Veel mensen vragen ook vaak, is het niet zielig dat de schapen geen stal hebben ? Heb je schapen of wil je schapen gaan houden ? Want zeg nu zelf: Heeft u wel eens een schaap of ander . Iedere houder van één of meerdere schapen , geiten of herten, ook elke particuliere (hobby-)houder.


Hier duidt u aan aan welke diersoort(en) u zal houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts