vrijdag 29 mei 2015

Vlooien in huis zonder huisdieren

Vlooien zitten vooral in vloerbedekking en tapijt. Mensen zonder huisdieren kunnen ook vlooien in huis krijgen. Vaak is dit meegenomen door bezoek van andermans hond of kat, een zwerfkat . We hebben zelf geen huisdieren , en ik ben de laatste week ook niet.


Zelfs wilde muizen in je huis kunnen een vlooienplaag veroorzaken.

Meer resultaten van forum. In dit artikel lees je hoe je vlooien in huis kan bestrijden. De kans dat je zonder huisdieren vlooien in huis krijgt, is echter niet groot.


Heb je geen huisdieren in huis , maar wel vlooien ? Als je ze eenmaal in huis hebt, gaan ze niet zo maar weer weg. Nu zonder huisdier zitten ze ineens op jou, Help! Wanneer u een huisdier hebt, kan deze besmet zijn met vlooien.

Ook zonder huisdieren kunt u . Ik heb geen tapijt in huis , dus kunnen er geen vlooien zijn? Een simpel trucje kan je vertellen als je huisdier vlooien heeft of niet:. Uw dier kan dus perfect vlooien oplopen zonder ooit in de buurt van een ander dier te zijn . Dan in laten trekken met ramen en deuren dicht en geen dieren of . Beste Paul, Het is geleden van januari dat ik uw raad gevraagd heb betreffende vlooien in huis , zonder huisdieren. Ondertussen is het hele probleem. Vaak hoor je dat vlooien voorkomen bij huisdieren , maar helaas komen.


Het is allereerst noodzaak om het besmette huisdier te behandelen, uw . Juist dieren met vlooienallergie zijn heel bedreven in het verwijderen van vlooien uit. Mijn dier kan geen vlooien hebben want ik heb geen tapijt in huis. Als u uw huisdier buiten kamt, voorkomt u dat eitjes in huis terecht komen.


Ongedierte in huis is voor niemand prettig. Plaats de mand van je huisdier bij voorkeur op een plek zonder tapijt, bijvoorbeeld op een . Als pop kunnen zij lange tijd (maanden) zonder geschikte gastheer. Behandel bij vlooien alle dieren die in huis zijn tegelijk en vergeet de .

Last van vlooien in huis of heeft je hond of kat last van vlooien ? Deze tips en middelen helpen je om vlooien te bestrijden in huis en bij je huisdieren. Vijf tips om een vlooienplaag in huis te voorkomen. Giet het water ( zonder rozemarijn) vervolgens over je hond of kat heen.


De vlo kan een tijdje zonder voedsel en komt vaak terug boven na een vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts