dinsdag 26 mei 2015

Planten vensterbank verwarming

Je vensterbank (boven je verwarming ) is eigenlijk nooit een perfecte plek. Welke planten kun je (met name in de winter) eigenlijk wel op je . Al is die hoek van je vensterbank nog zo mooi, een plant die niet tegen. Er is een perfecte plant voor elke plek in huis, van woonkamer tot badkamer, van lichte tot donkere standplaats. Planten in de vensterbank zijn ontzettend leuk, maar er zijn wel een paar.


Probleem is dat deze boven de verwarming hangt.

En onder elke vensterbank hing een radiator. De plant kan namelijk prima tegen droogte. Ontdek ideeën over Radiatorkast. Wanneer je iets wilt doen tegen inkijk in je huis, kun je hier ook heel goed planten voor gebruiken. Ik ben op zoek naar leuke planten voor in de vensterbank.


Droge lucht en warme temperaturen (boven de verwarming ) worden vaak niet . Wel dubbelglas maar een verwarming onder de vensterbank ? Planten kunnen wonderen doen voor je interieur, maar hoe hou je ze levend en wel.

Het kan even zoeken naar een geschikte plaats: de vensterbank lijkt ideaal, . Planten die worden geplaatst op een koude ondergrond zoals een vensterbank zonder verwarming in de buurt, zijn eerder gevoelig voor het tegenovergestelde. Houd planten weg van tochtige ramen en verwarming. In plaats van op de vensterbank , kun je de planten bijvoorbeeld op een klein tafeltje bij . Zet planten niet op de vensterbank , vlak boven de verwarming , want dan . Niet alle kamerplanten zijn geschikt voor een standplaats met een hoge lichtintensiteit. Kamerplanten in de volle zon ontvangen veel direct zonlicht.


We hebben allemaal de neiging om planten in de vensterbank te zetten. Moeten de planten bij de verwarming of niet? Je hebt dus je verwarming nodig om het voor je planten aangenaam. Verhuis je planten dus van op de vensterbank beter naar bijvoorbeeld . Planten als mijn papyrusplant en avocadoplant houd ik wel goed in de gaten, omdat ze op een vensterbank boven de verwarming staan. Koude tocht en ijzige vensterbanken zijn nefast.


Wist je dat centrale verwarming in de winter lucht genereert die net zo droog is als die in de Sahara- woestijn? Té warm is helaas ook weer niet goed. In de vensterbank hier een woest oerwoud van diverse planten -deels zelf gekweekt. Dit alles: Op het zuiden en vlak boven de verwarming.


De Curcuma is typisch een plant die veel geeft en weinig vraagt.

Ze staat het liefst op een lichte en zonnige plek op de vensterbank maar ook in de serre of op het balkon bij een. Geen enkel bezwaar als ze boven de verwarming staat. Bij CHICPLANTS bestelt u online mooie planten in potten, bijzondere planten , grote planten , kamerplanten , gemakkelijke planten en luxe plantenpotten en . Het is een kamerplant met mooie, grote bladeren, welke smal begint en breed uitloopt. Let op met een plaats vlak bij - of boven- de verwarming , aangezien de. Zet wat kruiden in potjes in de vensterbank.


Kruiden reageren niet goed op temperatuurverschillen en mogen niet bii de verwarming of op de. Deze laatste is lichter en bedoeld voor planten in groten potten en bakken. Uit de jaren zestig en zeventig herinner ik me dat kamerplanten een vaste.


Waar je ook kwam, in elk huis stond een rijtje planten in de vensterbank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts