woensdag 13 mei 2015

Hoe hou je mieren buiten

Zo kunnen de mieren vrij rondmarcheren buiten , maar niet binnen hun kampement opslaan. Hoe lang weet ik niet, bij mij werkt het al een jaar! Ik herinner me hoe mijn oma destijds de mieren tussen de tegels in de veranda.


Toch kunnen ze voor flink wat overlast zorgen, zowel buiten als binnenshuis. Hoe houd je die kleine kruipers buitenshuis ? Met de volgende natuurlijke bestrijdingsmiddelen blijft jouw huis miervrij.

Kaneel Strooi flink wat kaneel op de . Mieren bestrijden: een geduchte tegenstander. Wil je mieren buiten je huis of een bepaald gebied houden, dan zijn er verschillende . Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen mieren. Als jij deze huismiddeltjes toepast, heb je binnen no-time geen mieren meer in huis. Heb je last van mieren in huis en weet je niet hoe je ze moet bestrijden?


Er zijn verschillende manieren hoe je de zwarte beestjes kunt verdrijven. Strooi wat van de koffiedik rondom, aan de buitenkan van je huis. Houd daarom je huis goed schoon zodat de mieren daar niets te zoeken hebben!

In dit artikel zetten wij uiteen hoe je een mierenplaag in de tuin kunt uitroeien. Ook wordt er veel buiten gegeten. Er liggen geen etensresten ik hou de boel echt schoon.


Hoe verdelg ik mieren op het terras, ze eten zowat door de tegels heen, wie weet raad? Deze video geeft het antwoord! Lees hieronder hoe je zowel jouw terras kunt redden, als de mier blij kunt maken. Zorg ervoor dat er geen siroop, confituur of honing aan de buitenkant van potten blijft kleven. Buiten verzamelen ze honingdauw, het suikerhoudend afscheidingsproduct van bladluizen.


Als tegenprestatie gaan de mieren de voor onze tuin zo schadelijke . Ontbrekend: hou Hoe bestrijd je mieren in huis? Radar - het consumentenprogramma. Door een koperdraadje of vijf cent muntjes buiten je huis te plaatsen forceer. Zet het bord op een plaats waar de mieren vaak komen. Hou het wel buiten bereik van kinderen en huisdieren.


Wees geduldig want deze methode kan wel een . Veeg de dode mieren op met een natte doek en hou de spuitfles bij de hand. Strooi daarom wat koffiedik buiten rondom je huis. Net als ander ongedierte zijn mieren erg vervelend.


Dit geldt voor zowel mieren in huis als mieren buitenshuis.

Mierenplaag in huis herkennen: hoe doet u dat? De mieren in huis zullen dan. Als u weet welke mier uw woning bezoekt, weet u ook waar deze normaal gesproken nestelt en hoe u deze specifieke soort buiten de deur houdt. Afvalcontainers, zowel binnen als buiten , bieden mieren ongelimiteerde hoeveelheden eten.


Help, hoe kom ik van pissebedden af? De meeste mieren bouwen hun nest gelukkig buitenshuis , maar er zijn ook soorten die zich graag nestelen in uw. Houd de vuilnisbak goed gesloten en gooi vuilniszakken op tijd weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts