dinsdag 12 mei 2015

Vav veenendaal

Op zaterdag kwamen atleten van VAV in actie. Baanwedstrijd voor Pupillen en Junioren D en C. Alleen voor de Pupillen is er een prijsuitreiking. Contactpersoon: Claudia van Offeren, . Atletiekverenigingen pagina. Ondanks haar verhuizing naar het Brabantse Oss wil .

Kortom, we hadden een mooie (natte) dag . Website: vav - veenendaal. VAV is een atletiekvereniging waar je naast de baanatletiek kan hardlopen, sportief wandelen, nordic-walking en. Inleveren eigen werpmateriaal.


Internationale Sprintdriekamp Snelwandelen. Andere verenigingen die we tegenkomen in deze poule zijn o. De categorie-besten uit alle . Bekijk hier het sportaanbod van VAV.

De loop wordt georganiseerd door VAV. Hieronder wat linken naar verschillende sites over verenigingen en evenementen. Einde Connect Run Het goede doel . Deze cursus is speciaal bedoeld voor . Wat is Spieren voor Spieren? Lille het Nederlandse record op de 4x4meter aanscherpte: 3. De nationale toppers die een gooi doen . De Seniorenteams die beidenin de eerste divisie uitkomen, waren te gast bij V. Het was zaak om de goede prestaties van de . Veenendaal wordt georganiseerd. De inschrijving verloopt via de trainer.


Mick is vandaag begonnen met Sportzapp: een jaar lang allemaal verschillende sporten uitproberen. Dex rende ook een stukje . Uitslagen_VAVmenuid=263 . Voor wie wil komen kijken: . De resultaten van deze ontmoeting zijn te vinden in de onderstaande tabel. Marit van Arendonk van Climax won de 10km bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts