woensdag 13 mei 2015

Hertshoorn kamerplant

Daarna is hij een tijdje uit de mode geraakt maar nu is hij . De plant heeft twee soorten bladeren: steriele en fertiele. In Europa wordt de plant toegepast als kamerplant , de populariteit wisselt. Zoals echter bij de meeste kamerplanten , hangt ook aan deze varen.


Iedereen praat over vergeten groente, maar volgens mij zijn er ook veel vergeten kamerplanten.

Hij doet het goed als alleenstaande plant op een . U kunt de plant verpotten naar een grotere pot, gebruik dan humusrijke potgrond. Of zet de hertshoorn in een fraaie overpot. Zo niet dan is een plantenschoteltje . Alleen de zeer propere huisvrouwen hebben . Vind hertshoorn op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Naast de groene geweivormige bladeren heeft de plant aan de basis ook blad dat groen begint en vervolgens bruin wordt.

De bladeren hebben een waslaag die de plant tegen teveel verdamping beschermt. Hierdoor is de plant vrij goed bestand tegen droge lucht. Indonesië komt wel voor als kamerplant.


Deze heeft dik viltig blad. De andere soorten worden te groot voor toepassing als kamerplant of. Mooi voor huiskamer of kantoor. HertsHoorn Mooie Grote Plant. Informatie over kamerplanten.


Het Latijnse woord Phelbs betekend nerf en aan de vorm van de plant is goed te zien waarom dat zo is. De Phlebodium Areum Bleu Star is de meest populaire. Had mijn moeder jaaaaaaarenlang in de woonkamer hangen.


Kies voor deze geliefde plant , populair onder de interieurstylisten. Dat is ook goed te begrijpen, deze plant heeft. Wij vertellen je wat de leukste en hipste kamerplanten van dit.


Met zijn mooie groen-blauw-grijze bla herken je de hertshoorn uit duizenden. De hertshoorn of platycerium is een populaire kamerplant die past in elk interieur !

De varen heeft grote, dikke bladeren met een bijzondere vorm. Een veel voorkomende plant is de varkenskers (Coronopus squamatus). Tip: Haal de plant uit de pot en zet hem circa.


Kamerplanten zijn mooi, ze sieren je interieur en zijn gezond voor je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts