vrijdag 13 juli 2018

Blussende werking brandslanghaspel

De lengte van de meeste brandslangen is tot meter. Het minimale bereik van de waterstraal van een brandslanghaspel is meter. De werking van brandblussers verschilt per type brandblusser en de blusstof. De straalpijp is het uiteinde van de brandslang en de straalpijp heeft drie.


Doe een proefshot (een proefshot is een test of de werking OK is) . De blussende werking is ongeveer zes maal die van bijvoorbeeld CO2.

In bedrijven en kantoren is daarnaast ook vaak een brandslang aanwezig. Na het doorspoelen wordt de brandslang - haspel verzegeld. Water zorgt voor temperatuurverlaging en dooft op die wijze . Magnesium bijvoorbeel brandt zelfs als . Hierdoor is de juiste werking gegarandeerd en wordt beschadiging van het . Gebruik bij het blussen de afstand dat de blusser kan spuiten. Onderhoud brandblussers, brandslanghaspels en overige blusmiddelen.


Out heeft als bijzondere eigenschap dat het automatisch in werking treedt na. Het uitdrijfmiddel is kooldioxide of stikstof.

Waarop berust de blussende werking van een brandslanghaspel ? Dit is een substantie dat voor een verkoelende werking zorgt. Het is niet schadelijk voor het milieu. Een schuimblusser is te verkrijgen in liter, . Brandblussers en brandslanghaspels zijn belangrijke onderdelen in het kader van de brandveiligheid.


De bluswerking van poeder is een ingewikkeld scheikundig verhaal. Eenvoudig uitgelegd breekt bluspoeder in op het scheikundige proces verbranding en . Het gebruik van brandslanghaspels oefenen is raadzaam. Het blusmiddel wat uit de brandslanghaspel komt is water, gewoon leidingwater. In vrijwel ieder gebouw worden brandslanghaspels voorgeschreven.


De brandhaard krijgt hierdoor te weinig . CObluswagens zijn uitermate geschikt voor het beveiligen van grote ruimten en oppervlakten. Door de sterke en solide constructie van de wagens is het . Geschikt voor klasse A vaste stoffen. Blussende werking is temperatuur verlagen.


In de praktijk heeft een sprinkler vaak een blussende werking. Echter om een betrouwbare werking van de brandslanghaspel te garanderen dient een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts