dinsdag 24 juli 2018

Verschillende soorten wiet

Deze klassieke soorten hebben allemaal indruk gemaakt op de cannabis scene en zijn, dankzij hun status, wereldberoemd. Afghan Kush, evolutionaire hasjproducent. De effecten van de verschillende wietsoorten.


Het gevoel na het gebruik van wiet is per soort sterk verschillend. Cannabis is een veelzijdige en gevarieerde plantensoort.

We beschouwen hier alle soorten die er zijn, en wat ze met je doen. Verder zijn er wat smaak- en geur verschillen tussen de verschillende soorten. De ene soort kan wat zoeter of sterker van smaak zijn dan de andere.


Verschillende soorten wiet. Je kent het fenomeen wel, je gaat een coffeeshop binnen en krijgt een lijst te zien met verschillende soorten wiet en . Deze soort die geliefd is om zijn karakteristieke geur, sterke effecten en goede. Kortom, Amazing Haze is de koningin van de Amsterdamse wietadel !

De meest bekende wietsoorten zijn de cannabis Sativa en cannabis Indica. Deze soorten hebben verschillende eigenschappen, zowel qua uiterlijk als effect. White Widow De White Widow is een witte wiet soort en een van de sterkste soorten met veel THC.


Het is een kruising tussen de indiase Indica en . Spring naar Wietsoorten - Oorspronkelijke wietsoorten. Zij hebben verschillende kenmerken qua uiterlijk, geur, THC-gehalte, hoeveelheid zaad of blad. Tegenwoordig onderscheiden we drie hoofdsoorten cannabis:.


De vloeistof die hierdoor ontstaat bevat een zeer hoog percentage THC. De hoeveelheid THC verschilt . Er zijn verschillende soorten hasj en wiet verkrijgbaar. Toegevoegd na uur: Ik bedoel welke soort werkt high en welke stone of hangt dat van de THC af?


Wat is het verschil tussen White widow . Analyse variĆ«teiten meest populaire wiet en soorten hasj in THC-monitor. Het aantal verschillende wietvariĆ«teiten dat als meest populair voor . Haze is net als Skunk (hierboven) vooral populair in de Verenigde Staten.

Deze wietsoort heeft verschillende Wiet Cups gewonnen en staat . Daar olie uit cannabis continu aan populariteit stijgt, komen er steeds meer soorten hennep en wietolie op de markt die allemaal verschillende namen dragen. Met wietzaadjes kun je je eigen plant telen. Het is dus ook voor jou mogelijk om je eigen top te maken, maar let wel op, want er zijn veel verschillende soorten.


Nederland verschillende soorten wiet en . Amnesia Haze, Kush en White Widow. Het zijn niet de namen van een stel renpaarden. Maar verschillende soorten wiet ! De wietzaadjes zijn van verschillende soorten cannabis planten met allen verschillende eigenschappen. Er wordt wel gezegd dat je high wordt van een Sativa .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts