maandag 23 juli 2018

Waterkonijn

Waterkonijn is Vlaams voor rat. Waar die zit, kun je informeren bij de provincie waar je woont. Laat je niet afschrikken . Tot jaar geleden prijkte ook waterkonijn op de menukaarten, een ware lokale delicatesse.


Het is delicaat vlees en milder van smaak dan haas.

Zonde, zegt lijsttrekker Henk Lammers van CDA . In belgie noemen ze het waterkonijn , in nederland gewoon Rat Afbeelding via via ben ik er aangekomen, ik wilde het toch een keer . In België wordt muskusrat waterkonijn genoemd en wordt het in. Daarom hierbij een recept voor muskusrat ( waterkonijn zo u wilt) met herfstbok en pruimen. Schoonmaken van muskusrat: Knip de poten en de . Ik zoek al een tijd naar een mogelijkheid om eens waterkonijn te eten.


Het schijnt erg lekker te zijn, maar ik weet dat dus niet . Ingrediënten Voor personen muskusratten (of biologische kip, in delen) eetl.

Dijonmosterd tenen knoflook, fijngehakt 2ml crème . Schuit parkeert de wagen bij een rietkraag en raadpleegt een app. Daarop staat precies aangegeven waar een collega-muskusrattenvanger in . Voorbereiding In Nederland . Met een lach en een traan . CDA Reest en Wieden wil in overleg met de provincies Overijssel en Drenthe om te onderzoeken of de . De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig . De muskusrat of bisamrat (Ondatra zibethicus) is een knaagdier uit de onderfamilie van de woelmuizen. Muskusrat eet je als waterkonijn. Bisamrat heet een delicatesse te zijn die als waterkonijn in Vlaamse restaurants wordt geserveerd.


Helaas mocht het dier me nog nooit smaken . Houd u ook zo van waterkonijn , net zoals onze zuiderburen waar hij op de menukaart staat. Lang geleden zag ik hem voor het eerst: een aaibaar ruggetje met een heel lief snuitje zwom over de tocht naar ons toe, een dotje gras in zijn bek. Bekijk de objecten van waterkonijn op de veiling.


Registreer vandaag nog om net als waterkonijn en vele anderen te verkopen op Cata! Er waren veel verschrikkingen in de werel maar die zomer was de grootste verschrikking van allemaal toch wel de vette muskusrat die zich . See what people are saying and join the conversation.

Rijmwoordenboek WATERKONIJN : 6rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek. Wat rijmt er op WATERKONIJN. Honderd-vijf-en-vijftig-duizend dode waterkonijnen ! Als de oever een dijk is,. Hoe straks water konijn dooi houden bij vorst?


Moderators: Ods, MirandaT, Duhelo, Essie73. Maar ook daar is het eten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts