dinsdag 24 juli 2018

Kippenencyclopedie

Welkom op kippenencyclopedie. Het houden van kippen is de laatste jaren opvallend populair geworden. Was het houden van kippen vroeger. Geillustreerde kippen encyclopedie (hardcover).


Een complete kippen encyclopedie met de bekendste kippenrassen. Compleet met geschiedenis, kleurslagen, eigenschappen, etc.

Bekende kippenrassen van A tot Z. Schrijf de eerste review over dit product. In dit boek worden alle bekende . In het boek wordt eerst informatie over kippen in het algemeen . Vroeger was het houden van kippen vooral voorbehouden aan boeren en mensen die . Osinga - Onze prijs: €- Vandaag voor 23:uur bestel morgen in huis. Uniek aanbod (tweedehands) boeken.


Veel informatie over verzorging, huisvesting, voortplanting, voeding en kippen rassen.

In het daarop volgende hoofdstuk worden de verschillende hoender- en krielrassen . Een voortreffelijk werkje van de hand van Joke Osinga. Niet alleen rassen, waaronder de Ancona, Appenzeler spitskuif, Aracana, Barnevelder, Belgische . De kippenencyclopedie Paperback. Ik ben op zoek naar een goede kippen encyclopedie , mag best wat kosten zo lang hij maar zo compleet mogelijk is.


Ik wil zo veel mogelijk info . Gebruikt: Zeer goede staat (Dieren) - Te koop voor € in Merelbeke. In de nationale bibliotheek van Noord-Korea staat één Nederlands boek: een encyclopedie over kippen. Formaat: 2(h) x 1(b) x (d) cm. Uitgever: Welzo Media Prod.


Tweedehands aangeboden vanaf EUR 29. Bovenstaande afbeelding is fictief. Kippen encyclopedie on Amazon. Het aangeboden artikel wijkt hiervan af. Snel Leverbaar: Op werkdagen voor 23:bestel morgen in huis.


Klik voor de actuele levertijd! Naar aanleiding van het nieuws schreef ik vandaag een stukje in mijn andere blog over mijn ervaringen met de leghybride. Alles over het houden van kippen, met meer dan 1rassen.

De 17de druk heeft een mooie hardcover. Altijd een inspirerend advies. Bezorgd pakte ik de kippenencyclopedie erbij. Nick en Evi hoorden het piepen nu ook. Zaten de kuikens gevangen? Lukte het ze niet om de schaal open te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts