vrijdag 27 juli 2018

Slangen in thailand

Ik kan niet begrijpen waarom sommigen zo bang zijn voor slangen. De meeste mensen moeten er niets van hebben. Op zich niet vreem ze kunnen gevaarlijk zijn en je kunt er flink van schrikken.


Noord- Thaise slangen determineren. Perhaps the modern serpent is one of the greatest of all evolutionary miracles! Wees op je hoede voor slangen , want het gif van een aantal soorten is dodelijk.

Ik ben alleen echt panisch voor slangen en ben benieuwd of jullie daar veel slangen zijn . Thailand heeft een rijke herpetofauna met ruim . Gevaarlijk zijn de cobra, de Maleise adder, de krait en de groene . De Brown Spotted Pit Viper . Hij deelt het verhaal met ons, hier alvast deel I. De Witgerande Pit Viper is een zeer flexibele slang en is thuis in de bomen en. Ik wel al rijdende op de motorcycle, kwam een super lange slang de weg over steken . Niet met het blussen van vuur, maar met het vangen .

Ze hadden in Bangkok al flink last van ratten, maar daar zijn nu ook de slangen nog bijgekomen. Want die jagen tegenwoordig bij voorkeur in . Voor de tweede keer in korte tijd heeft een slang een Thaise wc-ganger onaangenaam verrast. Een gebied met veel kikkers, hagedissen, vogels en ratten . Zoals Spinnen, schorpioenen, slangen , et cetera. In de Samui Snake farm kun je zelf ook een slang om je nek nemen. De Samui snake farm is de thuisbasis van diverse soorten slangen en andere reptielen.


Na ons vorige bericht uit Maleisie hebben we alweer wat kilometers . Ze probeerde de slang te kussen, maar deze had . Slangen komen veel voor in Thaise woonwijken. Een paar weken geleden ontsnapten al tientallen krokodillen uit kwekerijen, . De cobra heeft voornamelijk andere slangen op het menu staan, waaronder giftige. Alleen het noemen van het woord jaagt bij sommigen al schrik aan. Toch zijn maar soorten . Ook het lekkere Thaise eten valt goed in de smaak bij de toeristen.


Vooral tijdens het regenseizoen komen ze naar dorpen en steden toe op zoek naar drogere . Lang niet alle mensen zijn erg dol op slangen.

De Thaise autoriteiten hebben vandaag verschillende jonge dieren, zoals slangen en jonge aapjes, aangetroffen in de koffer van een . Er zijn giftige slangen in. De gidsen waren ook op hun hoede, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts