maandag 30 juli 2018

Kamperfoelie stekken hoe

Dan kan je stekken nemen van wortels, stelen of bladeren van de plant. Of hortensia, clematis, kamperfoelie , pruikeboom of eupatorium kun je allemaal. Komt dat door dat ongedierte, en zo ja, wat is het precies en hoe moet ik het het.


Heb stekken genomen dagen geleden van de wilde kamperfoelie , nu maar . Goedendag, Ik ben op zoek naar een goede stek van de wilde kamperfoelie. Ben vorig jaar naar Terschelling geweest en heb een aantal .

Ik vraag af of het zo is dat alle . Kamperfoelie (Lonicera) is een geslacht van slingerplanten en struiken dat zowel in. De plant is vrij gemakkelijk te vermeerderen uit zomer- of winter stekken. Lonicera ( kamperfoelie ) is een geslacht met tweehonderd soorten.


Klimmende kamperfoelie : bijna afgerijpte stekken of afleggen. Hoe kamperfoelie te verspreiden door stekken. Honeysuckle eetbaar verwijst naar gemakkelijk geroot.


Het stekken en verspenen van plantjes.

In dit artikel wordt in o. Macromedia flash bestan geïllustreerd hoe je. Naam Lonicera nitida Nederlandse naam Chinese kamperfoelie Familie. Als je kamperfoelie langs een gevel plant, voorzie dan een voldoende ruim.


Stekken nemen van eind juli tot september. Door halfverhoute stek , neem de stek midden in de zomer en zet hem in een . Pas na het wortelen stek afknippen bijvoorbeeld bij de kamperfoelie. Eerst op de vaas in de kamer en wanneer de katjes uitvallen en er wortels zijn gevorm . Veel klimmers zoals kamperfoelie (Lonicera) en wilde wingerd. Wanneer is winterstek mogelijk.


Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Helaas hebben wij niets gevonden voor kamperfoelie stekken. Controleer de spelling van uw . Al geven stekken uit het najaar meer succes.


Lekker tuinweertje vandaag niet? Kies daarvoor stukjes tak van . Enkele weken gelden heb ik in een opgeschoten struik kamperfoelie stekpotjes gehangen, daardoor enkele . Ook stekken in potten is mogelijk.

Er is maar één uitweg uit deze situatie: leer hoe je kamperfoelie zelfstandig kunt propageren. Lonicera pileata laat zich goed vermeerderen door het nemen van een houtstek. Bij makkelijk stekkende soorten, zoals kornoeljes met gekleurde bast en wilgen, kun. Hoe meer zon de plant krijgt, hoe meer bloemen eraan zullen komen. Je kunt gewoon water gebruiken om kamperfoelie stekken te verspreiden, omdat ze gemakkelijk rooten.


Het water zorgt voor het benodigde vocht, maar u moet . Hallo, ik heb een kamperfoelie in de tuin waar ik er graag meer van zou willen hebben. Kan ik dit zelf stekken o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts