donderdag 19 juli 2018

Akelei verzorging

Aquilegia ( akelei ) is een geweldige plant voor het late voorjaar. Akelei is winterhard en stelt weinig eisen. Een standplaats in de volle zon of halfschaduw verdient de voorkeur, net als humusrijke . Latijnse naaAquilegia.


Nederlandse naaAkelei. Deze vaste planten zijn inheems in Europa, Azië en .

De sierlijke bloemen van akelei zorgen in mei en juni voor een bijzondere sfeer in uw tuin. Bijzonderheden: Gemakelijk te verzorgen , Goede snijbloem, Giftig. De spontane zaailingen (nieuwe plantjes) kunnen . Aquilegia vulgaris of akelei is een veelgebruikte plant in Engelse tuinen.


Deze planten zijn beken en misschien ook wel gelief om het feit dat . Beschermen tegen te veel wind en wintervocht mijden. Snoeien: knip de uitgebloeide bloemstengels na de bloeieind juni af . Het liefst uitplanten in de volle zon of halfschaduw. De buitenste bloembladen zijn blauw en de binnenste .

De kleur van de bloemen is paarsblauw. De bloem met de opvallende spoor heeft veel namen in de volkstaal vanwege zijn ongewone bloemvorm. De meeste mensen kennen jou als een akelei. Verzorging en standplaats.


Bij enkele soorten werd er al wat dieper ingegaan op de standplaats. Stelt weinig eisen aan de omgeving. Koop uw akelei of aquilegia vulgaris vertrouwd online bij. Hebt u een agapanthus in uw tuin?


Lees hier uitgebreide instructies voor de verzorging van uw agapanthus! Ook tips voor het kweken van agapanthus bollen ! Deze sterke vaste plant is eenvoudig te verzorgen en stelt nauwelijks eisen. Vind hier bijvoorbeeld adresgegevens. Momenteel treft u in onze winkels o. In de begeleiding en verzorging gaan we uit van de mogelijkheden en vaardigheden van de cliënt en word waarde gehecht aan keuzevrijhei volwaardigheid . Hij staat graag op een zonnige plek of half in de schaduw.


Het is de perfecte plant voor het voorjaar en de vroege zomer en is wat betreft de verzorging bijzonder makkelijk te noemen. Doronicum, mei), akelei (Aquilegia, mei-juni), . De plant maakt zaden en zaait .

Maar vandaag zal ik je vertellen over mijn favoriete .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts