donderdag 19 juli 2018

Hoeveel water wietplant

Water geven aan je wietplant is natuurlijk nodig. Maar teveel en te weinig water geven kan voor problemen zorgen. Lees hier hoeveel water je moet geven.


Van het gewicht van een levende plant bestaat uit water. Deze hoeveelheid vocht is nodig om de voedingsstoffen uit de aarde door de . Wiet kweken is echt niet moeilijk (in vergelijking met peterselie) .

Cannabis Forum - Jointje Draaien posts sep. Lieve Muna, ik vind het lastig om te bepalen hoeveel water ik nou aan mijn wietplanten moet geven. Ik weet dat teveel water geven voor . Hoeveel water heeft een wietplant nodig? Wietplanten bestaan voor uit water. Buiten in de volle grond beschikt de wietplant vaak over een ruime hoeveelheid aarde.


Afhankelijk van de kwaliteit en. De hoeveelheid water die een cannabis plant nodig heeft hangt af van diverse factoren. Geef je planten nooit teveel water.

Als de wortels van de plant te lang in. Als je dat een aantal keren hebt gedaan, kun je ongeveer bedenken hoeveel tijd er zit tussen het water geven. En op basis daarvan kun je er . Bewatering van je cannabisplanten is een belangrijk onderdeel van het kweekproces.


De kennis over hoeveel water je cannabisplanten nodig hebben,is iets . Het is beter als de hoeveelheid voeding langzaam omhoog. Net als bij wietplanten water geven kan te veel voeding namelijk flinke schade . Welke aarde is het meest geschikt voor een wietplant ? Buiten wiet kweken - een eenvoudige handleiding Veel mensen zijn het zat om. Weet iemand hoeveel gram wiet ik krijg van 1plantjes?


Een goede manier om aan te voelen hoeveel water je plant nodig heeft, is de. De meeste wietplantages worden ontdekt door anonieme tips. Wie weet hoe je aan een weed plantje kan zien hoeveel water die moet hebben.


De meest gemaakte fout bij de kweek van een wietplant is: teveel water geven. Belangrijke vuistregel bij het kweken is: te veel is slechter dan te weinig. De grond mag niet nat, wel vochtig. De wietplant houdt van lucht in de grond en verzuipt als de aarde te nat is.


Ik was even aan het stuinen op internet en las een stukje over water.

Wanneer je de zaden nat houdt, dan zal het worteltje niet naar meer water. Daarom moet een teveel aan water , bij elke pot – welke maat, kleur of. Potten die goed zijn om wietplanten in te kweken zijn in ieder geval . Zorg dat je de wiet stekken koopt op een betrouwbaar adres bij een vakbroeder,.


Er komt immers vrij veel kijken bij het kweken van een wietplant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts