maandag 30 juli 2018

Bauer beregeningshaspel

Betrouwbaarhei duurzaamheid en efficiency zijn de belangrijkste eisen van een irrigatie machine. Met de RAINSTAR E-serie beregeningshaspels worden . Slanglengte 4Mtr, Slangdiameter 1mm. De Goorn, Noord-Hollan Nederland.


Duitsland Baden-Württemberg. BAUER machines staan voor kwaliteitsmachines met een zeer hoog bedieningscomfort, hoge betrouwbaarheid en zeer hoog rendement.

Onderdelen van verschillende types beregeningsmachines van het merk Bauer. Mooie, zeer goed onderhouden beregeningshaspel 1mm slangdikte 4m. Bauer Rainstar 400m og 110mm slange.


Met een beregeningshaspel wordt over grote afstanden opgepompt regenwater getransporteerd tussen beregeningspomp en sprinklers. Dit type maakt onderdeel uit van de Rainstar E-serie. Met beregeningscomputer en zonne- paneel.


Eigenschappen, - Van metaal ( Diecast) en kunststof. Geïnteresseerd in onze producten?

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Toepasselijk is het wel voor deze tijd van het jaar. Een app voor je beregeningshaspel.


Verschillende fabrikanten bieden dat al langer aan . Tweedehands beregeningshaspels koopt u via Hobaho De vraag- en aanbodbank. Verkoopadvertentie BAUER RainStar irrigatiesysteem van Roemenië. Zoek voor gebruikte beregeningshaspel.


This ad was removed from our database. However, you can send Wanted vehicle forirrigation system BAUER beregeningshaspel. Om te voldoen aan de grote waterbehoefte op plantages wordt, tijdens droge zomers, gebruikgemaakt van mobiele sproei-installaties. Dijck groenteproducties B. Deze website gebruikt cookies om het effect van advertenties te meten en om statistieken te maken waarmee de gebruikservaring kan worden verbeterd.


Bij Palazzo Domburg vind je trendy fashionshoes, naast fijne accessoires waarvan je nooit genoeg kunt hebben. Uit de collecties van topmerken als IKKS,. Alarmsysteem of ip camera kopen? Het Centraal Plan Bureau meldt in een gisteren verschenen rapport dat de hypotheekrente in ons land procent hoger ligt dan in omringende .

Beregeningshaspel met motor gevraagd Heel Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts