dinsdag 24 juli 2018

Rattenplaag in tuin

Heb je een bruine rat in de tuin dan is het belangrijk om te onderzoeken waarom dat zo is. Rattengif strooien is verboden omdat ze resistent worden en andere dieren hieraan doodgaan. Bruine ratten vertoeven voornamelijk in de tuin , op de begane grond en kelder van uw huis.


Overdag zult u ze niet vaak . Met deze tips help je dit voorkomen en blijft je tuin vrij van knaagdieren. Strooi verder geen voedsel voor vogels in je tuin.

Let ook op met een vogelkooi, kippenren en het voedsel van je huisdier. Kinderen en andere dieren mogen niet blootgesteld worden aan dit ongedierte die allerlei ziektes kunnen . Ook als ratten voorkomen in de tuin of in andere buitengebieden, blijft dit een risico. Ratten bestrijden in de tuin is hoognodig.


Wil je ratten zelf bestrijden, maar heb je geen idee hoe? Wie pluimvee houdt, heeft er wel eens mee te maken. De bruine rat is vandaag de dag meer dan ooit aanwezig en dit is te danken aan de afwezigheid.


Mijn buurman vertelde me vandaag dat hij ze in zijn achtertuin had zien overlopen naar mijn. Bewoners van de Sperwerstraat in Dordrecht hebben te .

In Acht hebben buurtbewoners last van een rattenplaag. Bij de Dorpsraad zijn al verschillende. Je kunt ratten bestrijden in de tuin op verschillende manier aanpakken. Niets is vervelender dan ratten in de tuin.


Hoe kom je snel van de ratten. Houd wel in de gaten dat de ratten met hun vacht geen gif mee naar buiten slepen. Vul het gif aan als het minder wordt en zoek de tuin af naar . ACHT - In het dorp Acht bij Eindhoven heerst . Omdat mijn vrouw vorige week een rat in de tuin zag en we niet zo erg.


Blijkbaar zijn ratten slechtzien maar vertrouwen ze op hun reukzin. Ontdek hier de oorzaken en lees wat u kan doen aan de . Heeft u ratten in uw tuin zien lopen? Of verdwijnen uw koekjes als sneeuw voor de zon? Pak dan uw telefoon of uw laptop erbij . Net als muizen komen ratten af op warmte en voedsel. Als je ratten in je huis of tuin hebt, kan je het beste een erkende professional inschakelen voor de.


De gemeente gaat het probleem snel bestrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts