maandag 4 juni 2018

Zorgboerderij breehoef

De boerderij Breehoef ligt al eeuwenlang in een gevarieerde, natuurlijke omgeving op een landgoed op de grens van Woudenberg en Scherpenzeel. Zorgboerderij Breehoef wordt geëxploiteerd door Stichting Jabes. De zorgboerderij is gescheiden van het agrarisch bedrijf.


Wij bieden ondersteuneende dagbesteding en begeleiding groep. Iedereen is welkom om actief of minder actief bezig te zijn in de moestuin, . Naast een zorgboerderij breehoef vind je ook geestelijke zorg, veeteelt, cultureel onderwijs,.

Leuk dingetje voor je zoon of. Op Breehoef aan de Voskuilerweg wordt al sinds de vijftiende eeuw geboerd. Thans wordt het geëxploiteerd door de Stichting Jabes en als zorgboerderij. Tussen de twee boerenhoeven Wittenberg en Breehoef passeert u de grens. Breehoef (Stichts) is nu een zorgboerderij en hoeve Wittenberg (Gelders) is geen.


IVN organiseert een fietstocht van ca. Heuvelrug en Gelderse Vallei met een bezoek aan de zorgboerderij Breehoef. Gemeente: - Officiële site van de gemeente Woudenberg.


Lokale links: - Woudenberg linkspagina.

Pakken ze bij MOMO Theaterwerkplaats in . De eerste workshop is op woensdag november op zorgboerderij de Groote. Door de mensen van de zorgboerderij gemaakt konijnenhok. Heeft een likkie verf nodig. Openbare reacties op deze advertentie zijn . Ik maak van hout verschillende . Tegenwoordig is er een zorgboerderij gevestigd.


STICHTING Centre for Safety and Development. Op zorgboerderij Binnen Best bieden wij, Nico en Tanja, dagbesteding aan mensen en kinderen die graag op de. Bekijk websites, informatie en meldt uw website aan voor de zorgboerderij startpagina.


STG JABES ZORGBOERDERIJ BREEHOEF. Een zorgboerderij is een agrarisch bedrijf waar mensen met een zorg- of. Wettelijk verplichte bijlagen Jaardocument Maatschappelijke Verantwoording (DigiMV) . Informatie over Informele zorg - Thuiszorg - Zorg en wonen?


DiSK is de wegwijzer naar werk, wonen, welzijn en zorg in uw gemeente en regio. Fietsexcursie naar zorgboerderij Breehoef.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts