woensdag 16 mei 2018

Wietplantjes kweken

Lees alles over een succesvolle binnen of buiten kweek met dikke toppen. Informatie en Tips van ontkiemen tot oogsten. Waar moet je bij het binnenshuis kweken van je eigen wietplant op letten?


Een tien stappenplan naar je eigen binnen gekweekte wiet, makkelijker kan bijna. Binnen wiet kweken lijkt op het eerste gezicht wellicht moeilijk, maar dat valt .

Buiten wiet kweken - een eenvoudige handleiding Veel mensen zijn het zat om afhankelijk te zijn van dure coffeeshop wiet, die vaak ook nog slecht van kwaliteit. Stap voor stap leren kweken van cannabis is nog nooit zo makkelijk geweest met deze handleiding wiet kweken. Het kweken van je eigen wiet is een van de leukste en meest lonende activiteiten die de cannabisliefhebber kan ondernemen. Middels een strafproces wil een thuisteler een uitspraak uitlokken: mogen die paar wietplanten voor eigen gebruik nu wel of niet?


Toegevoegd na uur: Ik wacht nog even met wiet kweken , ik zoek eerst een makkelijkere plant, Salvia bijvoorbeeld of iets in die richting. Op deze vraag is er niet een eenduidig antwoord te geven. Dit is namelijk een lastige vraag omdat niet iedereen .

High-Supplies heeft een wiet groeigids samengesteld die je ten alle tijden kunt raadplegen voor tips. Wil je alles over wiet weten? Bij een kweek in de buitenlucht bezorgt de moeder . Lees hier hoe je het kunt kweken, kopen, gebruiken.


Nederland heeft een gedoogbeleid. Je kunt je eigen favoriete soort(en) kweken. De kosten zijn laag en van een redelijke plant in de volle grond haal je voor een jaar olie.


Wijkagent Harald van Dooren pakt deze dinsdagochtend toch maar pen en papier om te tellen. De stapel wietplanten op de aanhangwagen . Je bent als hobbykweker zeker niet de enige die er een kweekruimte op nahoudt. Sterker nog, wiet kweken wordt overal ter wereld massaal . Wiet kun je legaal buiten kweken zonder lamp. Let er wel op dat het sterk kan ruiken en daarmee potentieel tot overlast van de buren kan zijn.


De politie voert het gedoogbeleid niet altijd goed uit. Wiet kweken kan je natuurlijk op veel verschillende manieren doen. Je kan ervoor kiezen om buiten wiet of binnen wiet te kweken.

Dit gebeurt vaak op aarde , . Je mag geen enkele hennepplant hebben of kweken. Er is maar één bedrijf dat het wel mag: Bedrocan in Veendam. Maar hun product is niet bedoeld voor . En om welke dingen je moet letten.


De reden waarom ik zelf graag wil kweken ligt natuurlijk voor de hand. Ik woon in België dus ondanks de redelijke kwaliteit van de wiet. Gemeentes die zelf legaal wiet telen.


De nieuwe regering wil namelijk een . Binnen cannabis kweken , terwijl je het ook discreet wil houden, kan best. Nou weet ik niet zo veel over wiet kweken , eigenlijk bijna niks. Hallo allemaal, Ik wil binnenkort voor het eerst wietplantjes gaan verbouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts