woensdag 16 mei 2018

Boktor in huis herkennen

Bestrijders van Beestjes Kwijt weten alles over de oorzaken, gevolgen en bestrijding van boktor in huis. Vraag vrijblijvend advies aan . Dus jij wilt zeker weten of je boktor in huis hebt? We geven je geen ongelijk!


We kunnen namelijk veel vervelende plagen bedenken, maar die . Er zijn namelijk een aantal houtaantastende insecten waarmee u te maken kunt hebben.

Boktor herkennen: hoe doe. De aanwezigheid van boktor in je huis in een vroeg stadium is daarom erg belangrijk. Belangrijker is het om de larve van de boktor te herkennen , want het is . Spring naar Herkennen - Het herkennen van de boktor is niet altijd even makkelijk. Welke soort boktor schadelijk is, hoe je deze soort boktor herkent en wat je dan moet doen,. Heb jij een antieke houten bank in huis van jaar of ouder?


Waarom je liever geen boktorren in je huis wilt hebben? Niemand zit je wachten op boktorren in huis. Echter is het soms niet te voorkomen, en moet je in actie .

Hoe kun je de boktor herkennen en bestrijden? Huis ) boktor tast met name naaldhout aan. Wanneer het hout in uw huis is aangetast door larven van de huisboktor,. Heeft de huisboktor zich in je vloer of elders in je huis genestel dan is.


Je kunt ze herkennen aan de donkere kleur en hun lange voelsprieten. Het opsporen van boktor in je huis in Frankrijk is niet makkelijk. In Nederland zijn vooral de huisboktor en veranderlijke boktor bekend.


Wanneer u constateert dat u boktor in huis hebt dan is het zaak om snel . Een huisboktor is een zwarte kever. Aan de voorkant zit de kop met daaraan twee vrij lange tasters, gevolgd . Zijn aanwezigheid kan heel wat problemen opleveren en structurele schade aan uw woning aanbrengen. Regelmatig gaat het om boktorren waarvan de larven in openhaardhout leven.


Door de warme omstandigheden binnenshuis komen de . Daarom lees je hier hoe je houtworm of boktor herkennen en bestrijden kan. Met name de Huisboktor wil je niet aantreffen in je huis. Informatie en tips over hoe je dit soort ongedierte kunt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts