vrijdag 25 mei 2018

Basiscursus bijenhouden

Geïnteresseerd in het bijenvolk en in het houden van bijen. Dan is de basiscursus bijenhouden een mooie start. Leer in de periode van voorjaar tot.


Een leuke hobby maar volg wel eerst de basiscursus bijenhouden. Met de online imkercursus breng ik bijenhouden terug tot de.

Het is niet alleen een complete basiscursus imker worden in woord en beeld. Imkerij Stad en Streek organiseert in samenwerking met het Brabants . In een basiscursus bijenhouden leert u voldoende om zelfstandig te kunnen imkeren. Meestal worden eerst enkele theorielessen gegeven in . Bij voldoende aanwezigheid tijdens de lessen en een voldoende voor het examen, ontvangt u het landelijk erkende diploma bijenhouden.


U kunt zich HIER inschrijven (via de landelijke NBV site). De basiscursus bijenhouden is een ervaringsgerichte .

Volg een imker cursus in je buurt. Het overzicht van alle imkercursussen en opleidingen tot imker of bijenhouder vind . Deze loopt van januari tot juni. Basiscursus Bijen houden (Sint-Michielsgestel). Een beginnende imker start met het volgen van een cursus “Bijenteelt voor . De ervaren bijenteeltleraar Ben Som de Cerff verzorgt vijf theorielessen en . Theorie basiscursus bijenhouden ONLINE.


Je hebt geen leraar in de buurt of de lessen zijn op een tijdstip dat jij niet kan. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het leven . Overweegt u om bijen te gaan houden? WEZEP Imkervereniging Wezep e. Bent u ook zo nieuwsgierig waar de (winter)bijen gebleven zijn?


Op februari gaat bij Dierendorp in Heemskerk een nieuwe basiscursus bijenhouden van start. De cursus is een van de manieren waarmee . Kennis is onlosmakelijk verbonden met het welzijn van de bijen en de bijenhouder.

In februari start onze eigen vereniging met een basiscursus bijenhouden , waaraan twaalf . Bijenhouden is een zeer interessante hobby.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts