woensdag 23 mei 2018

Stapstenen beton

Stapstenen zijn handig voor in de tuin. Lees er meer over op vtwonen. Met goede paden is een tuin ook bij slecht weer begaanbaar, maar ze kunnen storend zijn, vooral als je tuin klein is.


Dan kun je voor stapstenen kiezen. Euro per stuk nu stuks 3incl verzendkosten. Functioneel én decoratief!

Staptegels van sierbeton, voor in uw tuin. Moet u na een regenbui nog even de tuin in? Dan zijn stapstenen dé remedie . Ze kunnen voor tal van toepassingen in uw tuin worden gebruikt, bijvoorbeeld . Prijs 1 - euro per stuk.


Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een… € 100. Deze pin is ontdekt door Marij Ubaghs-Brauers. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Betontegels van Marlux: mooi, onderhoudsvriendelijk en oerdegelijk. Kies je favoriete tegel en vraag gratis een offerte aan bij één of meerdere verdelers! Wil je je (nieuwe) tuin opleuken met een stapsteen ? Haal de creatieveling in jezelf naar boven en maak eenvoudig je eigen unieke stapstenen.


Behalve de diverse vormen en maten is ook de afwerking van het beton veelzijdig! Wil jij ook zo graag iets moois of opvallends in je tuin, dat niemand anders heeft? Helaas vind ik zelden een kunstwerk dat bestand. Wij hebben een groot assortiment A-kwaliteit Natuursteen stapstenen en staptegels.


Deze supersterke imitatie heeft de uitstraling van verweerd hout, maar met de voordelen van beton : - het rot niet. Waarom uitgewassen beton ? Afstemming van uitgewassen beton met andere materialen:. Parkeerstrook: stapstenen in prefab elementen. Oppervlakte: strakke betonlook toepassing: oprit, terras, stapsteen afmetingen: zie product fiche.


De Timberstone replica planken, paaltjes en stapstenen zijn nagenoeg niet te onderscheiden van natuurlijk . In de Naturentuin zijn nu natuurlijk ogende betonnen stapstenen te koop. Vier verschillende boomschijven hebben model gestaan voor een . De naam Megategel laat weinig aan de verbeelding over.

Zoals zijn naam aangeeft, is deze tegel niet enkel een kanjer qua formaat maar ook op het vlak van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts