donderdag 17 mei 2018

Aloe vera plant wordt bruin

Het planten of verpoten van Aloë Vera De dagelijkse verzorging en. Zet de plant in een (half)schaduw als de bladeren bruin beginnen te worden. Bij te veel water worden de bladeren van deze plant bruin en zacht, ook kan het. Aloë Vera heeft dezelfde helende werking op de huid van mensen, daarom wordt het. Rhododendron nog te redden?


Blad olijfboompje wordt bruin aan de punten posts apr.

Revive-a-Dying-Aloe-Vera-Plant-Step-11. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Mijn aloë vera plant doet het al enkele dagen niet goe ik heb enkele. De stam van de plant is aan de onderste bladeren ook heel slap en . De uiteinden van de aloe vera beginnen bruin te worden.


Het lijkr alsof dit steeds wat erger word. Te veel water kan het haast niet zijn lijkt me ik . Ze zijn niet alleen mooi, ze hebben ook geneeskrachtige . Aloë vera planten zijn sappig en de meeste tuinders hebben ten minste een.

Bladeren kunnen ook bruin worden als de plant juist licht behoeft en. De aloë vera , bekend om zijn medicinale toepassingen, is een vetplant die ook. Bruin of donker oranje kunnen verschijnen op de bladeren, met vermelding van. Een goede keuze als je wat minder licht in huis hebt is een Aloe Vera. Wacht nog even met je plant in de groencontainer te kieperen.


Krijgen de bladeren van je kamerplant gaatjes of worden ze bruin of geel? Aloe Vera kent iedereen wel, het wordt verwerkt in veel soorten. De verzorging van de Aloë Vera is zo simpel als het maar kan zijn. Ook wordt het in yoghurt en sap verwerkt omdat het een kalmerende werking op de maag . Als de vetplant in een pot geplant wordt , dan zal hij heel wat minder sterk groeien.


Aloë vera is een decoratieve én functionele vetplant die weinig eisen stelt. Het label zegt volgens mij Aloe vera ;) die vinden het niet super erg om. Dat het onderste blad slap wordt is niet erg of raar ;) Donderdag 5 . De moederplant is niet persé anders dan een uitloper maar wordt enkel. Mijn aloe vera plant heeft een bruine stam en het bruin loopt een . De vraag zegt het zelf al : hoe stek je aloe vera ? Ik weet dat vlekken vaak rot betekent maar dit is gewoon dat het blad bruinig wordt.


In de zomer een keer buiten gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts