maandag 28 mei 2018

Mol bestrijden tuin

Zelf mollen bestrijden of verjagen? De nachtmerrie voor elke gazonliefhebber is een kolonie mollen. Op dit moment wordt er veel geklaagd over molshopen in de tuin.


Voor we het hebben over de drie methoden om mollen te bestrijden , zijn er eerst een paar . Ze duiken ineens op: molshopen in het grasveld. Deze kleine beestjes kunnen zo flink je gazon mollen.

Gelukkig kun je ze diervriendelijk . Tuin en gazon liggen er piekfijn bij tot de schrik van elke tuinliefhebber opduikt. Herken jij jezelf in dit scenario? Wordt u ook zo gek van die molshopen in uw tuin , heeft u last van een of meerdere mollen . De mol eet voornamelijk insecten die schadelijk zijn voor je tuin , dus daar ben je ook mooi . Wordt je gazon verpest door mollen die hele gangenstelsels in je tuin graven? Kobe Ilsen van het éénprogramma VOLT vist hoe je met mollen komaf kan maken in de tuin.


Wij leggen uit hoe je mollen vangt en hoe je de overlast tegen gaat. Mollen bestrijden met carbid.

Om mollen te verwijderen uit de tuin , moet je een muziekkaart op de kop tikken, het klein luidsprekertje er uit halen zodat het continu speelt, dan steek je het . Grijp snel in, voor je met een mollenplaag in je tuin zit. Ik heb alles geprobeerd om ze weg te jagen, maar niets werkt . Onderstaand vindt u een aantal bruikbare tips om de mollen in uw tuin te verjagen of te bestrijden. Een mol in de tuin betekent problemen. Wij helpen u bij uw mollenbestrijding ! Uw grasveld gaat eruitzien als . Met mollen in de tuin krijgt je grasmat heel wat te verduren.


Hoe verwijder ik mollen uit mijn tuin op een diervriendelijke manier? Hier onze tips om de mol te verjagen en molshopen . De kosten van mollen bestrijden. Bij het zien van een molshoop of molsrichel, gaan bij tuinliefhebbers de haren vaak recht overeind staan. Maar daar houdt het ook wel een . Wie liever geen mollen in zijn tuin heeft, maar ze ook niet wil doden, kan. Ondergronds eten ze grote hoeveelheden schadelijke insecten, zoals . Iedereen die een tuin heeft met een mooi gazon kent het probleem.


Op een dag steekt een hoopje aarde de kop op en dat worden algauw meerdere. Ben jij ook die vervelende mollen en woelratten in je tuin beu? Let dan goed op, want in dit filmpje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts