vrijdag 11 mei 2018

Ratten in huis gevaarlijk

Noem het woord “ ratten ” en mensen hebben gelijk de rillingen over hun rug. Ook denken mensen dat ratten aanvalsdieren zijn, maar dat doen ze in hoogst uitzonderlijke gevallen. Als je een rat in huis hebt, kun je hem . Daarnaast is er vaak ook schaamte, overlast van ratten . Zijn ratten in huis gevaarlijk ?

De bruine rat is gevaarlijk voor de gezondheid van zowel mens als huisdier. Ratten verspreiden namelijk allerlei ziektes . Hoe komt dit, zijn ratten gevaarlijk en wat kun je zelf (preventief) doen tegen. Een rat vangen in huis is mogelijk met een rattenval. Rattenfobie komt zeer veel voor en kan versterkt worden zodra er ratten in huis zitten.


Beestjes Kwijt weet alles over de bestrijding van ratten in huis. Hoe gevaarlijk ratten zijn blijkt uit een onderzoek dat in New York is gedaan. Uitwerpselen zijn een belangrijk teken dat er overlast is van ratten.

Keutels van een huismuis lijken op rijstekorrels maar dan in een andere kleur. Rattenkeutels en rattenurine zijn gevaarlijk om het feit dat ze ziekteverwekkende kiemen en . GGD waarschuwt: ratten en muizen zijn gevaarlijk. Ellie Lust zonder uniform is helemaal geen ster. Giffen zijn altijd zeer gevaarlijk voor de mens en voor huisdieren!


Voordat gif geplaatst wordt moet je wel zorgen dat ratten je huis niet meer . Om ratten efficiënt te kunnen bestrijden is het belangrijk te weten hoe ze er uit zien en hoe ze leven. Maar hoe gevaarlijk zijn ze eigenlijk? Een paar simpele maatregelen zijn meestal voldoende om muizen in huis te voorkomen. Ontbrekend: gevaarlijk Wat doe ik tegen uitwerpselen van ratten en muizen? Poep en urine van ratten en muizen, bevatten veel visrussen en bacterien.


Vooral als het een rat is kan het gevaarlijk zijn,vooral omdat je kleine. Ik ben erg vredelieven maar met muizen in huis ga ik toch voor de . De zwarte rat rukt op in Brabant. Het afgelopen halfjaar ging ongediertebestrijder Ben van Hulst uit.


Gemiddeld draagt een rat ziektes bij zich. Deze ziektes kunnen verspreid worden door uitwerpselen.

Muizen en ratten kunnen het virus bij zich dragen. Vindt u binnen in huis muizenkeutels of dode knaagdieren? Hebt u last van ongedierte in uw huis of tuin? Dit kan gevaarlijk zijn, zowel voor uzelf als voor uw omgeving.


Alle ziektes die ratten verspreiden zijn erg gevaarlijk. En zou dat gevaarlijk zijn voor Roosje? Moet Roosje ingeent worden? Als mijn dochter dan met Roosje knuffelt, kan zij dan ook ziek worden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts