woensdag 12 april 2017

Kever in huis houtkever

Kevers in huis kunnen echter ook grote schade aanrichten aan uw woning. Bijvoorbeeld al dit Houtkevers zijn. Er is veel verwarring rondom de verschillende soorten Houtkevers. Houtborende insecten in huis hebben, kan voor heel wat esthetische en.


De houtkevers leggen hun eitjes in het hout en de larven houden zich hier gedurende . Er bestaan heel wat verschillende soorten kevers.

Hier kan u de meest voorkomende in BelgiĆ« vinden en hoe u de kevers kan bestrijden. Ze kunnen schade verrichten aan . Er zijn twee soorten houtkevers die schadelijk zijn en die u direct dient te bestrijden. Regelmatig komen bij EIS Kenniscentrum Insecten meldingen binnen van mensen die opeens grote kevers in huis vinden. Vaak gaat het dan om boktorren.


De boktor behoort officieel tot de houtkevers. Deze diertjes kunnen houten . De larven van houtkevers worden houtworm genoemd. Ze voeden zich veelal met onbewerkt hout.

Wanneer u houtstof constateert onder het houtwerk in uw huis , moet u zo snel. Houtworm is een larventoestand van de houtkever , waarvan er verschillende . Wij hebben het over de gevleugelde insecten, die voor kunnen komen in uw huis en tuin. Van bladsprietkevers en soldaatjes tot en met loopkevers en . Ontbrekend: houtkever kevers in HSB huis, ongerust worden?


Sinds maanden wonen wij in onze nieuw gebouwde houtskeletwoning. Meestal beperken de insecten uit deze groep zich tot het . De gewone houtwormkever (Anobium punctatum) is een kever uit de familie klopkevers (Anobiidae). Andere namen zijn doodskloppertje, kleine houtwormkever. Soorten houtkevers en houtaantasters.


De houtwormkever legt namelijk eitjes in het hout waarna uit deze eitjes larven komen. Ik heb uit de grienden een tak mee naar huis genomen, die ik wil gebruiken om een lamp van . Het dekschil op de rug van de kever , bevat rijen kleine putjes. Kan dit het hout van het huis aantasten, doordat ze gaan vliegen of is dit geen . Een kijkje in de kraamkamer van de houtkevers.


Metamorfose van de houtkever. Hoi, Al een paar dagen vinden we in onze woonkamer af en toe een kever. Hij heeft een ovaal lijf en is zwart met ivoor witte vlekken ongeveer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts