dinsdag 18 april 2017

Sorbus aucuparia kopen

De lijsterbes kweken wij in diverse maten, neem eens een kijkje in onze webshop ! Verschillende boommaten leverbaar. Goedkoop thuisbezorgd met eigen bezorgservice. De boom is ontstaan door een spontane mutatie.


De sorbus aucuparia , ook wel de lijsterbes genoem is een boom die al vroeg in blad komt te staan.

De bladeren hebben een dofgroene kleur . Binnen 2-werkdagen bezorgd! Sorbus Aucuparia online kopen. ATuin is het online planten- en tuincentrum van een traditionele plantenkwekerij en groothandel en verkoopt exclusief via . De wilde lijsterbes of gewone lijsterbes kenmerkt zich door de prachtige witte bloemen in de vroege zomer. Aan deze boom komen eetbare vruchten, de vruchten hebben een zoetzure.


In bijna geheel Europa in het wild voorkomende boom met een breed eironde kroon.

In de eerste jaren is de kroon nog tamelijk smal, later wordt deze breder. Ga je de wilde lijsterbes boom kopen ? Vogels houden van de kleine oranje vruchtjes die eruitzien als kleine appeltjes. Hierdoor wordt de wilde lijsterbes ook wel . Koop of Verkoop lijsterbes op Marktplaats. Nederlandse naaGewone lijsterbes. NIET BESCHIKBAAR: blote wortel, €160.


Volgroeide planthoogte: 4-6 . Deze struik of kleine boom (tot 7m) heeft samengestelde bladeren, witgele bloemschermen in mei en diep oranjerode bessen in de zomer. Deze boom heeft een dichte kroonstructuur. Van dit product is ook een voordeelverpakking leverbaar. Ook lijsterbes struiken kopen. Hij is bodemvaag, maar verkiest licht zure, humusrijke zand-, leem- of veenbodems.


Op ondiepe kalkrijke bodems. Lijsterbes vraagt een open, vrij lichte bodem.

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel. Veilig en vertrouwd kopen ! Voordelig sierbomen kopen uit eigen kwekerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts