woensdag 19 april 2017

Lekbak staal

Nieuw, Gebruikt, Verhuur en . Bekijk alle afmetingen en types direct op onze website. Snelle levering en deskundigheid! Bent u op zoek naar een lekbak ? Bij DENIOS bent u aan het juiste adres voor o. Kunststof, stalen en verzinkte lekbak veilig online bestellen in onze webshop.

Een IBC lekbak van staal kopen doe je bij De Milieu Concurrent. Eenvoudig online lekbakken bestellen. IBC lekbakken , IBC opvangbakken zijn kunststof en stalen IBC container lekbakken voor het opvangen van gevaarlijke stoffen, lekbak. Zoekt u een kwaliteits lekbak van kunststof, staal , opvouwbaar of op maat gemaakt, een goedkope lekbak is de oplossing voor al uw vloeistoflekkages.


Vind lekbak op Marktplaats. Homoloog voor een universeel gebruik. Voor iedereen een voordeel. Deze lekbak van staal is geschikt voor de veilige opslag van max.

Stalen opvangbakken van Bumax. De beste service, hoogste kwaliteit en meer dan 1jaar ervaring. Bestel online of neem contact op voor advies op maat. Binnen- en buitenkant gezandstraald.


Staal verzinkte IBC lekbak voor IBC met rooster en heftruckbeugels, 1x 130. Lekbak vervaardigd uit kwaliteitsstaal. Artikelcode: 39per stuk excl.


Merk: Productsoort: Garage, Industrie, Landbouw, Transport. Rooster is verzinkt en uitneembaar. Het afdruiprek met bestekmandje is een moderne en functionele hulp voor in de keuken. Aftapstelling van verzinkt staal voor stuks liter vaten met PE lekbak , zondwer rooster overeenkomstig PGS 1 VLAREM, ARAB, CODEX, , , Aftapstelling: x . Opvangbak voor kleine verpakking OKV Pa staal verzinkt cap.


Online veiling van Garage . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten lekbakken – Nederlands-Engels. Veelzijdig te gebruiken: voor aftappen, op de werkbank enz. Lichte, eenvoudige bakken zonder vergunning. In landen waar geen vergunning vereist is ook .

Deze conische ECO-S type opvangbak is geschikt voor de opslag van maximaal vaten á 2liter, maar ook . Direct gevaarlijke stoffen opslaan of afvoeren met duurzame stalen opvangbakken, lekbakken en trechters. Heeft u inhoudelijke vragen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts