vrijdag 14 april 2017

Lavendel toscane

Nederlandse naakuiflavendel, vlinderlavendel, . Wij hebben deze zogenaamde stoechas-variëteit via eigen veredeling . Snoei en verzorging van lavendel planten: Wanneer snoei je lavendel en hoe. Wanneer kun je lavendel planten en welke bemesting heeft lavendel nodig. Op het kaartje bij de plant stond verder geen informatie.

Koop online bij onze tuinplanten webshop Alle lavendel en andere tuinplanten! Hij geurt net zoals de gewone lavendel heerlijk en is dan ook een echte bijen- en vlinderlokker. Wel stelt hij meer eisen in de verzorging dan de gewone . Tuinadvies van Jan de Tuinman over: Plantafstand lavendel. Podere di Santa Maria – paradijs op het Toscaanse platteland.


Deze vorm is puur natuur, dus niet zo gemaakt door een kweker. De Provence van de lavendel – vier seizoenen tegen het licht. De Romeinen voegden aan hun badwater een blauwe, geurige bloem toe, die zij “lavandula” .

Hoewel de lavendel in mijn kleine achtertuin al volop bloeit, duurt het nog even voordat de lavendelvelden in Frankrijk in bloei staan. Doet de geur van lavendel. Een mooie groenblijvende (grijsblijvend) spectaculaire bloeier die ook nog eens een.


Je hoeft hiervoor alleen maar wat lavendelbloesems . Wanneer en hoe lavendel snoeien. Lavandula angustifolia is een uitstekende, winterharde lavendel. Hij verlangt een licht zure humusrijke droge grond in de volle zon, Géén kalk bij deze . De geur, de sierlijke blauwe bloemen, het grijsgroene blad: aan een lavendel is alles mooi. Dat maakt er de keuze natuurlijk niet gemakkelijker op. INGREDIËNTEN: Water en lavendel extracten verkregen uit de werking van Essentiële lavendelolie.


HOE WORDT HET GEBRUIKT: Het wordt gebruikt om de. Vacation House in Tuscany. De activiteit van het rijden langs de biologische landbouwproductie van gerst, appels, medicinale planten zoals tijm en lavendel en wilde vruchten zoals bramen . Deze pin is ontdekt door Hilde Barendse.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Frankrijk en Toscane , maar de lavendel zet ook kilo's fijnstof om. Lavendel en aromatherapy in Toscanië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts