woensdag 12 april 2017

Pennisetum little bunny combineren

We laten mooie voorbeelden zien. Een bronsgroen bolgroeiend siergrasje met in de nazomer lichtbruine pluimpjes, vooral mooi in grote groepen. De grond moet licht vochtig blijven. Het is een bronsgroen siergrasje met in de nazomer lichtbruine . In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt.


Siergrassen combineren met alles en zorgen voor een heel. Naast de Hameln zijn er ook andere variĆ«teiten beschikbaar zoals de lagere Little Bunny. Zij is niet wintergroen, wel winterhard. Toch geniet het de voorkeur haar in de . Lampenpoetsergras laat zich goed combineren met andere planten.


Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten. Pennisetum alopecuroides ´ Little Bunny ´, dwergvorm, . Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Dit gras is prima te combineren met bijvoorbeeld een Gaura of Salvia.


De rechtopstaande groei van dit gras is mooi te combineren met een strakke . Dit laat zich erg goed combineren met donkergroene planten zoals Taxus. De bloemkleur is bronsgroen en de bloeitijd is van ca. Koop of Verkoop pennisetum op Marktplaats. Geschikt voor een vakbeplanting in de zon, mooi te combineren met andere siergrassen. Door hun natuurlijke uitstraling zijn ze uitstekend te combineren met veel vaste.


Ze combineren heel goed met zowel heesters als vaste planten. De hoogte van deze cultivar bedraagt . A clump-forming warm season grass, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts